Niewiem kiedy to sie stalo, ale sprawy powrocily do zamawiania tylko ksiazek, CD i DVD. Nawet jeszcze nie mieli czasu poprawic stron ze szczegolami wysylek itd. Od Amazon.de support:
---------
Thank you for writing to Amazon.de.
Unfortunately, due to outstanding copyright and guarantee issues, we are currently unable to deliver products from our "Elektronik & Foto" store to delivery addresses outside Germany.
Please rest assured that we will do everything we can to make these items available to you again in the future.
---------
Koniec zamowien z Amazon.de
Koniec zamowien z Amazon.de
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
oj to zla wiadomosc. dotyczy to tylko elektroniki i foto czy tez innego asortymentu? nie tak dawno cieszylam sie ze moga mi buty bezposrednio do Lux przyslac a nie via Germany.
Digi na pocieszenie nmoge ci powiedziec, ze mozna to obejsc, tyle tylko ze impreza jest troszke drozsza. Musisz znalezc ten sam artykul ale zwrocic uwage przez kogo jest wysylany i jakie sa koszty. Ja tak ostatnio zrobilam i sie trosze sama wydudkalam, bo koszty przesylki byly wyzsze jak cena. No coz ,potrzebowalam to koniecznie i mam, ale tez sie czegos nauczylam. Z frycowym 30€ musze jakos zyc.
Digi na pocieszenie nmoge ci powiedziec, ze mozna to obejsc, tyle tylko ze impreza jest troszke drozsza. Musisz znalezc ten sam artykul ale zwrocic uwage przez kogo jest wysylany i jakie sa koszty. Ja tak ostatnio zrobilam i sie trosze sama wydudkalam, bo koszty przesylki byly wyzsze jak cena. No coz ,potrzebowalam to koniecznie i mam, ale tez sie czegos nauczylam. Z frycowym 30€ musze jakos zyc.

Nie wiem, co konkretnie chciales kupic, ale ja przed chwila "na probe" kupowalem Nikon D300 i prawie mi sie udalo, tzn. doszedlem do momentu zaplaty, nasz szczescie w ostatnim momencie udalo mi sie powstrzymac reke od klikniecia przycisku "Weiter" 
Moze to dotyczy tylko jakiejs waskiej wybranej grupy produktow, z tego co pamietam nie da sie kupic plasma/LCD TV z wysylka do Luxembourga.

Moze to dotyczy tylko jakiejs waskiej wybranej grupy produktow, z tego co pamietam nie da sie kupic plasma/LCD TV z wysylka do Luxembourga.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Ciekawe Wilqs, chcialem "rolke" pustych DVD+R i Sandisk micro sdhc 16gb... Oba produkty byly mi zabronione.
Zrobilem test - tak, Canona EOS 5D za 3100 euro to by mi wyslali bez wahania :-)
Dzieki Byly za oferte. Znam tez kilu ludzi z Trier co w SES-Astra pracuja, wiec nie bede Ci zawracal glowy - dzieki!
Zrobilem test - tak, Canona EOS 5D za 3100 euro to by mi wyslali bez wahania :-)
Dzieki Byly za oferte. Znam tez kilu ludzi z Trier co w SES-Astra pracuja, wiec nie bede Ci zawracal glowy - dzieki!
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.