ortodonta dla doroslych

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Agata

ortodonta dla doroslych

Post autor: Agata »

Kto zna dobrego/zlego ortodonte?
Agata
Awatar użytkownika
wilqs72

Re: ortodonta dla doroslych

Post autor: wilqs72 »

Agata pisze:Kto zna dobrego/zlego ortodonte?
Ja znam dobrego, ale w Warszawie <mrgreen>
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Agata

Post autor: Agata »

No tak, tylko to troche daleko, no i koszt comiesiecznych wizyt kontrolnych tez troche wzrosnie...
A moze tak ktos w Luxie?
Agata
Awatar użytkownika
Biała

Post autor: Biała »

Przeczytaj sobie

ortodonta

Teraz i ja mogę z czystym sumieniem polecić te gabinety jako profesjonalne, szczególnie ten na Kirchbergu.
Ola
Zofi-ja

Post autor: Zofi-ja »

Jest dobry ortodonta w Esch-Alzette Monique De Ruyver,Caren Hansen,Olivier De Grieck.Oni przyjmuja na 11,rue du Canal tel:26532353.Moja corka tam chodzi,jest rowniez dla dorosluch
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Agata pisze:No tak, tylko to troche daleko, no i koszt comiesiecznych wizyt kontrolnych tez troche wzrosnie...
A moze tak ktos w Luxie?
Ja tego ortodontę w Warszawie to trochę przewrotnie, chociaż w zasadzie nie pisałaś, gdzie go szukasz ;)
Ja ponad 2 lata temu stałem przed podobnym dylematem, innym o tyle, że leczenie zacząłem jakieś pół roku przed przyjazdem z Polski do Luxembourga. W końcu, z wielu powodów, zdecydowałem się kontynuować je w Polsce. Teraz jestem już oddrutowany, myślę że jeśli chodzi o koszty to dzięki tanim liniom lotniczym udało mi się zbliżyć do poziomu, z którym musiałbym się liczyć lecząc się na miejscu. Tak czy owak - pozdrawiam, życząc hollywoodzkiego uśmiechu <mrgreen>.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
ODPOWIEDZ