PIESEK

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
jeremijo

PIESEK

Post autor: jeremijo »

SZUKAM MAŁEGO PIESKA TAKIEGO DO 2 LAT A NAJLEPIEJ SZCZENIACZKA ,NIE MUSI BYĆ RASOWY CHODZI MI PO PROSTU ABY NIE BYŁ DUŻY ZA WSZELKIE INFORMACJE Z GÓRY DZIĘKUJE
jeremijo
Awatar użytkownika
wilqs72

Re: PIESEK

Post autor: wilqs72 »

jeremijo pisze:SZUKAM MAŁEGO PIESKA TAKIEGO DO 2 LAT A NAJLEPIEJ SZCZENIACZKA ,NIE MUSI BYĆ RASOWY CHODZI MI PO PROSTU ABY NIE BYŁ DUŻY ZA WSZELKIE INFORMACJE Z GÓRY DZIĘKUJE
Był na forum kiedyś wątek o schronisku dla zwierząt - o tutaj - może tam spróbuj znaleść małego przyjaciela?
I jeszcze adres strony schroniska: L’Asile National pour Animaux à Luxembourg
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
magducha

Post autor: magducha »

:) my zakupilismy pieska grzywacza chinskiego -powder pufa(czyli nie lysy tylko z wloskami)polecam jestesmy zakochani w nim podaje stronke hodowli www.hodowlalavendula.com piesek jest cudo
nuka

Post autor: nuka »

polecam schronisko - stamtad pochodzi nasz maly pieseczek. zamiast kupowac, mozna zrobic miejsce dla kolejnego nieszczesnika
Ostatnio zmieniony 23-01-2009, 08:43 przez nuka, łącznie zmieniany 1 raz.
nuka
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

chomik z grzywka????
Awatar użytkownika
jeremijo

Post autor: jeremijo »

dzięki z podpowiedzi a może znacie jakieś stronki ze zdjęciami gdzie można kupić szczeniaka nie musząc jechać do polski,chodzi mi tu
jeremijo
ODPOWIEDZ