Gdzie znajde strone z rozkladem jazdy Autobusów do Polski ?
Gdzie znajde strone z rozkladem jazdy Autobusów do Polski ?
Witam Można jakoś sprawdzić na internecie Rozkład jazdy Autobusów ?
Z tego co wiem Muszę jechać do Trier .
Jeśli ktoś coś wie czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
Z tego co wiem Muszę jechać do Trier .
Jeśli ktoś coś wie czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
No to siema :P
Niekoniecznie. Sa tez przewozy bezposrednio z Luksemburga, choc nie ma nigdzie w Luxie slupa, na ktorym wisialby rozklad jazdy takowych. Wiem, ze do Luksa jezdzi Sindbad i Awizo, tak wiec na ich stronach powinienes znalezc rozklady. Poza tym jest tez jakas stronka typu autobusy.pl, gdzie zdaje sie, ze znajdziesz zestawienie tras obslugiwanych przez roznych przewoznikow.
nie, no jest slup z rozkladem jazdy - przy OPOCE (a przynajmniej do niedawna byl). Faktem jest, ze niewiele mozna bylo z niego zrozumiec, ale jest i dotyczy autobusow Orland. Wiem, ze w 2008 byly odjazdy np w czwartek kolo poludnia, a przyjazdy w niedziele kolo poludnia - pare razy kogos podwozilem.MaWi pisze:Sa tez przewozy bezposrednio z Luksemburga, choc nie ma nigdzie w Luxie slupa, na ktorym wisialby rozklad jazdy takowych.
A oto linki i telefony z ulotki:
www.orland.com.pl
www.orland.de
www.trans-service.com.pl
www.eurobus.pl
Tel. do biura w PL: +48 77 4622330 i w Niemczech: +49 9721 475900
- kajapapaja
jeszcze www.eurolines.pl
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
I Sindbad http://www.sindbad.pl/index.php?go=1912