Perfumy = prezent

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Azaliaa

Perfumy = prezent

Post autor: Azaliaa »

I jeszcze jedno pytanie,
Mam wizję perfum jako prezentu na swieta dla siostry.
Cos drobnego, ale dobrej firmy.
Gdzie w Luxie są natansze?
Awatar użytkownika
madi82

Post autor: madi82 »

Polecam Ici Paris:) płacisz zawsze tą niższa kwotę na opakowaniu:)Mój ulubiony sklep:)
marcin

Post autor: marcin »

w Perfum Planet kolo Gara jest do konca roku promocja -25%
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

Ici Paris XL, też mieli -25%, poza tym mają fajne zestawy, w sam raz na prezent <okok>
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Zestawy są dostępne w każdej perfumerii, zwłaszcza w okresie świątecznym, większość takich miejsc kusi też obniżkami. Można jeszcze dorzucić Sephorę w centrum czy Mon Parfum w Belle Etoile.
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

Przyznam szcezrze, że byłam w Sephorze w Auchan w ten WE i się rozczarowałam, jakoś żadne onbniżki czy zestawy promocyjne nie rzuciły mi się w oczy. Wg mnie Ici Paris bije na głowę Sephorę, ale to już moja subiektywna opinia. Przyglądałam się też nieraz cenom perfum i jakoś zawsze w Sephorze było drożej...
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

A ja zawsze robię zakupy w Mon Parfum i też jestem bardzo zadowolona. Stali klienci mają na starcie 20 procent obniżki, dostaję też kupony rabatowe, zestawów sporo.
ola_lux

Post autor: ola_lux »

parfum planet (gare)maja beznadziejna obsluge, kobity z poobgryzanymi paznokciami , chodza ciagle za toba jak pies,do tego nie znaja sie kompletnie na perfumach.
The best to paris 8. a jesli chodzi o tanio to ebay :)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Jak widac - wszystko rzecz gustu....Ja na obsluge w Planet Parfum nie moge narzekac - dosc czesto tam jestem, jeszcze nigdy nikt za mna nie lazil (moze podejrzanie wygladasz albo sie zachowujesz?... :p ), kobitki sa mile i pomocne, a pazurom sie nie przygladalam, fakt - chodze tam przede wszystkim po perfumy, ale nie tylko....No i baaardzo lubie ta 25% znizke przez caly rok :))

...ale moze po prostu ja taka malo wymagajaca jestem?....bo (patrz inny watek) na obsluge w Coditelu tez nie moge narzekac...wbrew wiekszosci....
Ale za to (patrz jeszcze inny watek) zalamana bylam sposobem traktowania klienta pzrez wychwalanego tu przez kogos fryzjera....no wiec moze nie jest ze mna az tak zle?... <bezradny> <mruga>
joasit

Post autor: joasit »

Tak na marginesie ta rzeczona znizka 25 % przez caly rok w Planet Perfum nie dotyczy wszystkich perfum. Np na chanel (i pare innych marek) jest upust tylko 20% podczas gdy inne perfumerie oferowaly ostatnio 25% znizke na wszystkie (doslownie) perfumy. Wprawdzie roznice wynikajace z tych upustow sa niewielkie ale zawsze warto wiedziec co w trawie piszczy
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

o, to faktycznie dobrze wiedziec, bo Planet Parfum faktycznie nie daje zadnej znizki(normalnie, bo teraz daje 20%, tak jak wszyscy) na produkty Chanel i jakiejs jeszcze firmy, bodaj ktorejs z japonskich...
ODPOWIEDZ