Karcher - usługa prania wykładzin - szukam
- ogrodniczka
Karcher - usługa prania wykładzin - szukam
Czy może ktoś z Was korzystał już z usług prania dywanów i wykładzin w Luxie?
Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś polecil i jeszcze może "oświecił" w kwestii cen...
Synek w nocy czarnej błądził z siusiakiem w garści i nie trafił do łazienki. Oberwało sie komodzie i wykładzinie w rogu sypalni.... Kiedyś na szczęście zdążyłam zanim zrobił "to" mężowi na koszule w szafie...
Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś polecil i jeszcze może "oświecił" w kwestii cen...
Synek w nocy czarnej błądził z siusiakiem w garści i nie trafił do łazienki. Oberwało sie komodzie i wykładzinie w rogu sypalni.... Kiedyś na szczęście zdążyłam zanim zrobił "to" mężowi na koszule w szafie...
- ogrodniczka
Hm..,kwota niezła.
Poza tym to wykładzina, wiec jej nie zwinę i nie zawiozę, a będzie tego ze 30 m kw. W końcu jak prać to wszystko jak leci.
Wygląda na to, że taniej będzie kupić karcher z funkcją prania wykładzin i zrobic to samemu.
W każdym razie dzięki Asiuniu za pomoc. Przynajmniej juz wiem na czym stoję.
pozdrawiam.
Poza tym to wykładzina, wiec jej nie zwinę i nie zawiozę, a będzie tego ze 30 m kw. W końcu jak prać to wszystko jak leci.
Wygląda na to, że taniej będzie kupić karcher z funkcją prania wykładzin i zrobic to samemu.
W każdym razie dzięki Asiuniu za pomoc. Przynajmniej juz wiem na czym stoję.
pozdrawiam.
- ogrodniczka
To proste, acz dostepne WYLACZNIE dla osoby, ktora zalozyla dany watek (czyli w tym wypadku jedynie ty mozesz taki punkt dodac). Jako zalozycielka watku widzisz bowiem pod postami wszystkich osob bioracych udzial w dyskusji (oprocz siebie samej ma sie rozumiec) przycisk [POMOGL]. Znajduje sie on jako pierwszy w rzedzie przycisk (a wiec na lewo od [PW] i [EMAIL]). Klikasz go pod postem osoby, ktora ci pomogla, odpowiadasz pozytywnie na pytanie czy na pewno chcesz dodac punkt pomogl i... gotowe!A więc jak sie to robi?

Powodzenia!
- ogrodniczka
Daj spokoj... u mnie funkcja "Pomogl" jest wpisana w zakres obowiazkow sluzbowychogrodniczka pisze:Tobie MaWi powinnam kliknąć punkt

sorki, jesli wyszlo zbyt patetycznie, ale tak wlasnie mysle i nic na to nie poradze <mrgreen>
- ogrodniczka
Niezręcznie tak jawnie schlebiać, ale myślę, że to dzięki Szanownej Redakcji i takiemu gościowi z jednym okiem to forum ma kształt jaki ma. Kulturalny i przyjazny. Równo "przy tyłku" (sorry) ukręcane są wszelkie próby waśni, dyskryminacji, malkontenctwa, zarozumialstwa czy...autoreklamy. Myślę, że właśnie dzięki temu, chce nam się tutaj zaglądać i współtworzyć naszą wspólnotową część życia tutaj.
Nie myśl, że nie wiemy jaką górę roboty przewalacie dla tego forum. Ja w każdym razie dziękuję i klikam Ci "Pomógł"
choćby dla hecy.
Nie myśl, że nie wiemy jaką górę roboty przewalacie dla tego forum. Ja w każdym razie dziękuję i klikam Ci "Pomógł"

Dzieki! A punktem podziele sie z kolegami i kolezankami, co razem ze mna pielegnuja te grzadke. Bez nich nie byloby polska.lu, zreszta co tam bedziemy lac wazeline – wszyscy, ktorzy obserwuja ten portal dluzej niz od wczoraj doskonale wiedza kto i co dla portalu robi. Dla mnie natomiast i tak najwazniejsze jest, ze wszyscy tutaj dobrze sie czujecie, a to akurat jest w stopniu duzo mniejszym moja zasluga, przede wszystkim natomiast osobistym wkladem Was wszystkich w zycie polska.lu I oby tak dalej!Ja w każdym razie dziękuję i klikam Ci "Pomógł"choćby dla hecy.