Instalacja audio w samochodzie

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
felo

Instalacja audio w samochodzie

Post autor: felo »

Witam!

Szukam kogos, kto podjalby sie instalacji radia w samochodzie, w ktorym zainstalowane jest juz radio fabryczne (albo w jego miejsce, albo jakos dodatkowo - w zaleznosci od tego, co jest technicznie wykonalne) i podpiecia go do sterowania w kierownicy.

Czy ktorys z szanownych forumowiczow zajmuje sie czyms takim? Albo moze polecic jakies w miejsce, w ktorym mozna to zrobic za rozsadne pieniadze?

Z gory dzieki za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie,

M.
Awatar użytkownika
Marguerite2003

Post autor: Marguerite2003 »

Wiem, że zajmuje się takimi rzeczami Goedert, tam ceny są z reguły rozsądne. Niestety nie interesowałam się montażem radia, ale w Goedercie robiłam wiele rzeczy w swoim autku i byłam zadowolona z jakości usług, a ostatnio jak zmieniałam żarówkę w światłach wpadła mi w oczy ich tablica, gdzie reklamują montaż audio. Najlepiej zadzwonić i dowiedzieć się o ceny. Sprawdź na www.goedert.lu
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

marguerite - a czy w Goedercie naprawiaja tez zamki od bagaznikow
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
Marguerite2003

Post autor: Marguerite2003 »

Nie mam pojęcia, możesz zadzwonić się zapytać...
ODPOWIEDZ