Rozmowy telefoniczne

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
MolyKing

Rozmowy telefoniczne

Post autor: MolyKing »

Jak tanio dzwonic do Polandu ?
MolyKing
Eneko

Post autor: Eneko »

Chyba tak jak wszędzie, np. internetowo. Są też oczywiście specjalne punkty z telefonami i internetem.
misio

Post autor: misio »

Tango ma oferty na tanie polaczenia do obcych krajow - w tym do PL.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

kup karte zdrapke - w każdym kiosku z gazetami do dostania - i z aparatów stacjonarnych można dzwonić...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
j23

Post autor: j23 »

www.voipcheap.com.

10 EURO na 3-4 miesiace chyba, ze ktos wisi na telefonie bez przerwy to wiecej lub na komorki to 9 centow za minute.
k-th

Post autor: k-th »

a ta oferta w Tango dotyczy tez stacjonarnych? Ja w DeutscheTelekomie mam abonament za 49e w tym net i polaczenia na stacjonarne do wszystkich krajow graniczacych. Inni dostawcy oferuja taryfy z polaczeniami darmowymi na stacjonarne do calej Europy. W Luxie nie ma takich ofert?
misio

Post autor: misio »

k-th pisze:a ta oferta w Tango dotyczy tez stacjonarnych? Ja w DeutscheTelekomie mam abonament za 49e w tym net i polaczenia na stacjonarne do wszystkich krajow graniczacych. Inni dostawcy oferuja taryfy z polaczeniami darmowymi na stacjonarne do calej Europy. W Luxie nie ma takich ofert?
www.tele2.lu
ODPOWIEDZ