Tak zwane "Portes Ouvertes", 10 i 11 listopad, mozna duzo sprzetu zobaczyc i obmacac to czego normalnie nie wolno dotykac Tez normalnie maja duzo ofert na nowy i uzywany sprzet. Kupilem tam glosniki B&W - super serwis i znaja sie na sprzecie.
bamaza42 pisze:czy przypadkiem w tych cenach nie pomylili sie i za duzo zer nie dopisali.... <bezradny>
Oj, bamaza, bamaza... wchodzisz do salonu Porsche'a i mowisz dealerowi: "Panie, pan zes z byka spadl! u mnie na osiedlu, w salonie fiata wieksze i fajniejsze bryczki mozna kupic za 1/10 tej ceny!"
bamaza42 pisze:czy przypadkiem w tych cenach nie pomylili sie i za duzo zer nie dopisali.... <bezradny>
Oj, bamaza, bamaza... wchodzisz do salonu Porsche'a i mowisz dealerowi: "Panie, pan zes z byka spadl! u mnie na osiedlu, w salonie fiata wieksze i fajniejsze bryczki mozna kupic za 1/10 tej ceny!"
oj...widzisz...bo ja sie nie znam... <oops> a zeby sie jeszcze bardziej pognebic - powiem, ze w zyciu nie slyszalam o takich markach, jakie tam proponuja za taaaaaka kase... <bezradny> ...ale musze powiedziec, ze calkiem dobrze mi z ta niewiedza <lol>
o! widzisz - Ty to sie znasz byly....na kobitach! <mrgreen> ...oczywiscie, ze musi pasowac....a jak chodzi o sprzet audio/video - to jeszcze zeby za duzo miejsca nie zajmowal, no i nie robil za duzo halasu.... <lol>
bamaza42 pisze:o! widzisz - Ty to sie znasz byly....na kobitach! <mrgreen> ...oczywiscie, ze musi pasowac....a jak chodzi o sprzet audio/video - to jeszcze zeby za duzo miejsca nie zajmowal, no i nie robil za duzo halasu.... <lol>
I zeby jeszcze lapaczem kurzu nie byl. Ma sie po prostu ladnie komponowac+to co napisala Bamaza.