opone kupie - moze byc uzywana (nie klejona) - letnia

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
mslawomir

opone kupie - moze byc uzywana (nie klejona) - letnia

Post autor: mslawomir »

no wlasnie, potrzebuje oponu jednej letniej- moze byc troche uzyta, ale nie trefna.

pozniej podam wymiary (ale raczej 14cali)

zaatakowal mnie dzis kraweznik.....

moze wiecei gdzie mozna kupic uzywana lub nowa opone w dobrej cenie-niskiej- bo i tak na przyszlyz sezon letni zmienie, a za chwile zimowki zaloze.

pozdr

s.
misio

Post autor: misio »

Ja bym poszukal na szrotach kolo Trieru. Cos powinni dosztukowac tak zeby sie w miare wielkosc bieznika zgadzala itp.
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

mslawomir pisze:pozniej podam wymiary (ale raczej 14cali)
Jakby się przez przypadek okazało, że to jednak 13-ki, to u mnie w garażu walają się dwie pary w rozmiarze 165/70/13 - jedna para Goodrich, druga Kleber, i mogę je odstąpić za przysłowiowe "pifko" <pifko>
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
mslawomir

Post autor: mslawomir »

dzieki misiek i wilgs

opona jest/byla goodyear 175/65 R14 82T-jesli ktos ma podobna i nadajaca sie to bede wdzieczny chetnie sie z nia zapoznam :)

pozdr

s.
MaWi

Post autor: MaWi »

Mialem dokladnie takie, ale zbylem jakis rok temu wraz z noszacym je "struclem" wlasnie na Luxemburgerstr. w Trewirze. Kto wie, moze jeszcze ten strucel tam stoi i mozna je tanio odkupic? :)
ODPOWIEDZ