Cena pralek i suszarek

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

digilante, mam dla Ciebie info na temat pralek - z dzisiejszej lektury ulotek dostarczonych do domu: pralki w Rollerze Zanussi za 293,25 eur, a w Conforamie Electrolux albo Zanussi w pzredziale 299 - 479 eur, no i AEG - 679 eur; suszarki Zanussi i Elektrolux od 299 do 399 i AEG za 399 eur....
MaWi

Post autor: MaWi »

bamaza42 pisze:pralki w Rollerze
No tak, ale czy w Rollerze mozna dostac "Mercedesa wsrod pralek"? :?
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

byc moze i mozna - ale to, co podalam, to promocje i mysle, ze wszystkie piora....no i kazda z nich pewnie lepiej "stoi" niz na przyklad "maluch".... :)

A ze sklepow, to ja polecam sprawdzic ten HiFi International (ogromny, kilku pietrowy salon w Bertrange, obok Del Heize), oraz Kreifel (czy jakos tak) - maja sklep m.in. na Howaldzie, obok Cactusa.... Ale i tak uwazam, ze nie do przebicia sa promocje, jakie trafiaja sie (a moze trafiaLY sie?) w Auchan (choc zdaje sie nieco przesadzilam z ta moja okazja, przyznaje - nie mam faktury, ale to musialo byc chyba nie 160, a 260, <no,bez przesady :) > - ale cena i tak byla wg mnie okazyjna, jak na Lux ) :)
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Dzieki wszystkim. Na drodze do duzego Hi-Fi w Bertrange jest tez sklep Miele, wiec czy tak czy inaczej czyste majtki bede chyba mial.

W RPA kuchnie sa najczesciej biale, i pralka i suszarka jest w kuchni, nie tak jak tu w piwnicy... wiec jest taki durnowaty kawal:

Czemu panna mloda ma biala suknie slubna?

By pasowala do kuchni.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
kaszub

Post autor: kaszub »

znam jeszcze inny:

Czemu "panne mloda" wnosi sie przez prog na rekach????

Bo kto widzial, zeby sprzet AGD sam wchodzil do domu....

To by byl moj wklad w ta dyskusje <mrgreen>
MaWi

Post autor: MaWi »

Oj, chlopaki! Hardziorem polecielista! :p
ODPOWIEDZ