bamaza42 pisze:No, skoro profesjonalnie.....nie bede sie tu puszyc, ok....takich punktow, ktore za jakies bodaj 10-20 eurasow cos takiego zrobia jest w sumie sporo - tak tylko na "moich sciezkach" - jeden widze na rue Poincare, idac od placu Nancy po lewej stronie, a drugi - jadac ulica Longwinska (rt de Longwy...), w strone Bertrange, po prawej stronie (kawalek za stacjami benzynowymi)...i nie dam glowy, ale zdaje sie jest tez cos i po drugiej stronie....albo to tylko pralnia moze?...
Bordzo sie ciesze, ze sie puszysz bo ten kolega bylby zainteresowany jesli bys pomogla mu przeszyc te porcieta Moglabym dostac twojego maila na priva i wtedy on by sie ewentualnie skontaktowal? (bo ja jestem tylko posrednikiem)
Dziekuje bardzo.
...prawde mowiac - troche mnie zatkalo...napisalam wczesniej, ze moglabym uzyczyc maszyny do szycia, oraz wskazalam kilka punktow - "retouche" (czy jakos tak to sie nazywa)....ale....ja niestety nie swiadcze takich uslug....jestem "krawcowa" wylacznie na swoj prywatny, domowy uzytek....sorki....
bamaza42 pisze:...prawde mowiac - troche mnie zatkalo...napisalam wczesniej, ze moglabym uzyczyc maszyny do szycia, oraz wskazalam kilka punktow - "retouche" (czy jakos tak to sie nazywa)....ale....ja niestety nie swiadcze takich uslug....jestem "krawcowa" wylacznie na swoj prywatny, domowy uzytek....sorki....
Rozumiem. Nie ma problemu!! Dzieki wielkie za "punkty retuszu krawieckiego" i milego weekendu!