Hydrauliczne artykuły poszukiwane

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
panda

Hydrauliczne artykuły poszukiwane

Post autor: panda »

Witam wciąż wakacyjnie wszystkich forumowiczów!

Usługodawców w sierpniu, jak na lekarstwo, a ja pilnie potrzebuję wymienić wąż natryskowy kuchenny agrafkowy (uszkodzony) na nowy, raczej "nie-agrafkowy" (czyli inny niż takie coś http://www.sanitec24.de/Kuechen-Brauseschlauch ), z powlekaniem metalowym "piórkowym" tzw. Federstahlgewebe (takie coś http://www.speedbrakes.ch/leitung.html ). W Hornbachu mają tylko jeden model, właśnie agrafkowy, w dodatku za krótki, bo metrowy. Czy ktoś może widział i ewentualnie może polecić jakiś inny sklep z takimi wężami ?

possssdrawiam ssssserdecznie !
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Izabela_ijk

Post autor: Izabela_ijk »

Spróbuj w Hela w Junglister, tam chyba był spory wybór takich "drobiazgów".
mlody

Post autor: mlody »

sprobuj tez w CFM na "Cloche Dore"(chyba tak to sie pisze) sprzedaja tylko rzeczy sanitarne.Tam sie tez zaopatruja prawie wszystkie firmy zwiazane z ta branza. :)
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

Bardzo dziękuję za podpowiedzi!

Dla informacji zainteresowanych - odwiedziłem dzisiaj m.in. Saturna w Luxville, Helę w Betemburgu i Batiselfa(Praktikera) w Foetz. W porównaniu z Hornbachem Batiself miał najlepszą ofertę, największy wybór węży i na pierwszy rzut oka niższe ceny. W CFM nie byłem, ale w przyszłości i tam zajrzę, o ile zajdze potrzeba.

Pozdrawiam serdecznie.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
ODPOWIEDZ