dorabianie kluczy
dorabianie kluczy
Poszedłem wczoraj do cordonnerie, żeby dorobić sobie klucz do mieszkania (własnego, nie wynajmowanego). Pan cordonnier mi powiedział, że potrzebuję coś (wymienił jakąś nazwę, ale nie jestem tego w stanie powtórzyć), co by potwierdziło, że ten klucz jest właśnie do mojego mieszkania, a nie jakiegoś innego.
Czy ktoś się już spotkał z czymś takim i może mi powiedzieć, jak mogę udowodnić panu cordonnier, że dorabianie klucza nie jest jednym z etapów mojego niecnego planu pt. "Nowa plazma sąsiada w moim salonie"?

Czy ktoś się już spotkał z czymś takim i może mi powiedzieć, jak mogę udowodnić panu cordonnier, że dorabianie klucza nie jest jednym z etapów mojego niecnego planu pt. "Nowa plazma sąsiada w moim salonie"?
- kajapapaja
Właśnie obawiam się, że to jeden z takich lepsiejszy  Zamka sam nie kupowałem, więc nie mam papiera, o którym wspomina Roggit. Mam za to inne dokumenty, którymi (tak mi się wydaje) mógłbym potwierdzić, że jestem prawowitym użytkownikiem tego klucza. Spróbuję się przejść do cordonnerie w przyszłym tygodniu.
 Zamka sam nie kupowałem, więc nie mam papiera, o którym wspomina Roggit. Mam za to inne dokumenty, którymi (tak mi się wydaje) mógłbym potwierdzić, że jestem prawowitym użytkownikiem tego klucza. Spróbuję się przejść do cordonnerie w przyszłym tygodniu.
Dzięki wszystkim za pomoc i rady.

Zamka sam nie kupowałem, więc nie mam papiera, o którym wspomina Roggit. Mam za to inne dokumenty, którymi (tak mi się wydaje) mógłbym potwierdzić, że jestem prawowitym użytkownikiem tego klucza. Spróbuję się przejść do cordonnerie w przyszłym tygodniu.
 Zamka sam nie kupowałem, więc nie mam papiera, o którym wspomina Roggit. Mam za to inne dokumenty, którymi (tak mi się wydaje) mógłbym potwierdzić, że jestem prawowitym użytkownikiem tego klucza. Spróbuję się przejść do cordonnerie w przyszłym tygodniu.Dzięki wszystkim za pomoc i rady.