Strona 1 z 1

Orzeszki pistacjowe II

: 04-11-2012, 16:15
autor: digilante
Z tymi orzeszkami to wyszlem jak moj pradziadek Zablocki na mydle. Czyli wszystko super ale nic mi nie zostalo boscie wszystko wzieli ;)

Zamierzam zamowic wiecej we wtorek. Jezeli ktos chetny to prosze pisac. 8 euro za kilo, minimum tym razem 2kg.

: 04-11-2012, 16:26
autor: bamaza42
Czy mam rozumiec, ze na razie nie mam sie po co zglaszac?.... :(

: 04-11-2012, 19:30
autor: Borys
Jestem chetny na MOQ

: 05-11-2012, 15:38
autor: anwi
Ja bym w sumie chętnie, bo mi świetny likier wyszedł ;-)

: 05-11-2012, 21:05
autor: bamaza42
likier ze słonych orzeszków?.... :/

: 06-11-2012, 09:28
autor: Izabela_ijk
Jesli jeszcze mozna, to ja poprosze 2 kg. Nie ma to jak swieze swistaszki;)

Anwi, przylaczam sie do pytania Bamazy, ja robie likier z zielonych orzechow wloskich, ale zeby z solonych orzeszkow pistacjowych - brzmi interesujaco?

: 06-11-2012, 11:40
autor: bamaza42
Izabela_ijk pisze:Nie ma to jak swieze swistaszki
...aaale tu mowa o pistacjach....a to raczej nie to samo... ;)

: 06-11-2012, 11:48
autor: Izabela_ijk
owszem dla innych to nieco wprowadzajace w blad;) ale pistacje... pistaszki... swistaszki... - Fistaszkow jako takich nie lubie;)

: 06-11-2012, 12:24
autor: anwi
No żeby z solonych, to jednak nie. Trzeba obrać i wypłukać ;) Ale za to likier zupełnie jak z Sycylii (Crema di pistacchio) <szampan>

: 06-11-2012, 13:29
autor: enervater
skoro takie dobre to też się skuszę ;)

: 06-11-2012, 13:39
autor: MaWi
enervater pisze:skoro takie dobre to też się skuszę ;)
Jak to mowia - reklama dzwignia handlu. Szczegolnie reklama "pantoflowa" <mrgreen>

: 07-11-2012, 23:55
autor: IronBone
A ja wezmę kilo - jak coś zostanie.

: 08-11-2012, 00:33
autor: panda
zamawiam litr tego likieru <mrgreen>

: 08-11-2012, 00:58
autor: MaWi
panda pisze:zamawiam litr tego likieru <mrgreen>
anwi - mozna zrobic zloty interes na "uplynnianiu digilantowych świstaszków"! Wchodzisz w to? <mrgreen>