Strona 1 z 1
Orzeszki pistacjowe II
: 04-11-2012, 16:15
autor: digilante
Z tymi orzeszkami to wyszlem jak moj pradziadek Zablocki na mydle. Czyli wszystko super ale nic mi nie zostalo boscie wszystko wzieli
Zamierzam zamowic wiecej we wtorek. Jezeli ktos chetny to prosze pisac. 8 euro za kilo, minimum tym razem 2kg.
: 04-11-2012, 16:26
autor: bamaza42
Czy mam rozumiec, ze na razie nie mam sie po co zglaszac?....
: 04-11-2012, 19:30
autor: Borys
Jestem chetny na MOQ
: 05-11-2012, 15:38
autor: anwi
Ja bym w sumie chętnie, bo mi świetny likier wyszedł ;-)
: 05-11-2012, 21:05
autor: bamaza42
likier ze słonych orzeszków?....
: 06-11-2012, 09:28
autor: Izabela_ijk
Jesli jeszcze mozna, to ja poprosze 2 kg. Nie ma to jak swieze swistaszki;)
Anwi, przylaczam sie do pytania Bamazy, ja robie likier z zielonych orzechow wloskich, ale zeby z solonych orzeszkow pistacjowych - brzmi interesujaco?
: 06-11-2012, 11:40
autor: bamaza42
Izabela_ijk pisze:Nie ma to jak swieze swistaszki
...aaale tu mowa o pistacjach....a to raczej nie to samo...
: 06-11-2012, 11:48
autor: Izabela_ijk
owszem dla innych to nieco wprowadzajace w blad;) ale pistacje... pistaszki... swistaszki... - Fistaszkow jako takich nie lubie;)
: 06-11-2012, 12:24
autor: anwi
No żeby z solonych, to jednak nie. Trzeba obrać i wypłukać
Ale za to likier zupełnie jak z Sycylii (Crema di pistacchio) <szampan>
: 06-11-2012, 13:29
autor: enervater
skoro takie dobre to też się skuszę
: 06-11-2012, 13:39
autor: MaWi
enervater pisze:skoro takie dobre to też się skuszę
Jak to mowia - reklama dzwignia handlu. Szczegolnie reklama "pantoflowa" <mrgreen>
: 07-11-2012, 23:55
autor: IronBone
A ja wezmę kilo - jak coś zostanie.
: 08-11-2012, 00:33
autor: panda
zamawiam litr tego likieru <mrgreen>
: 08-11-2012, 00:58
autor: MaWi
panda pisze:zamawiam litr tego likieru <mrgreen>
anwi - mozna zrobic zloty interes na "uplynnianiu digilantowych świstaszków"! Wchodzisz w to? <mrgreen>