ASUS EEE 1015PN

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
asiunia

ASUS EEE 1015PN

Post autor: asiunia »

Przydaloby mi sie takie cos:
ASUS EEE 1015PN
10 cali
Klawiatura szwajcarsko-francuska.

W Darty bylam – nie maja.
Do Saturna nie chodze.
Media Markt nie po drodze.

Gdzie kupic? Najlepiej nie wychodzac z domu?
(Ale moge tez wyjsc byle nie do Saturna i Media Marketu;) )

Za wszelkie rady i porady pozostaje jak zwykle wdzieczna na zawsze:)

P.S. Mam do oddania dekoder cyfry +, gdyby ktos potrzebowal.

P.P.S. Borysku, materaca nie mam, ale za to kilka mat, spiworow i namiot, jak bys chcial:)
A tak w ogole to chcialam Ci powiedziec czesc:) Wracalam ze 20 min pozniej, ale Ciebie juz nie bylo:(

.
Borys

Re: ASUS EEE 1015PN

Post autor: Borys »

asiunia pisze: P.P.S. Borysku, materaca nie mam, ale za to kilka mat, spiworow i namiot, jak bys chcial:)
A tak w ogole to chcialam Ci powiedziec czesc:) Wracalam ze 20 min pozniej, ale Ciebie juz nie bylo:(
:)

Ano nie bylo bo jak przejezdzalas to ja juz sie zawijalem stamtad, bialy dzisiaj mial kontrole. Namioty i spiwory mamy wiec dzieki za oferte, za to zglosilo sie juz do mnie 3 forumowiczow z propozycja pozyczenia materaca, normalnie serce rosnie ze taka reakcja w narodzie !

Ale zeby nie bylo juz tak calkiem OT to jeszcze tylko powiem na styl Bamazy, ze nie wiem gdzie takiego Asusa zakupic ;)

Probowalas guglac albo np wpisywac dane tego modelu w wyszukiwarke na jebaju ?
Ura Bura Szef Podwóra
IronBone

Post autor: IronBone »

Ja ASUS EEE widziałem w Auchan - ale czy ten typ i czy ta klawiatura ?
asiunia

Na jebaju nie znalazlam nic konkretnego, a w Auchanie faktycznie jest, ale nie z ta klawiatura. A dla mnie klawiatura to swietosc;)

Dzieki mimo wszystko:)

Borys, a bialy przeszedl kontrole?
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Asiunia, tak oftopikowo - dlaczego nie uważasz Saturna i Mediamarketu?....Ja miałam właśnie chwilę temu złe doświadczenie z Darty...moja noga tam więcej nie postoi...
MaWi

Post autor: MaWi »

bamaza42 pisze:moja noga tam więcej nie postoi...
chyba "nie postanie"? Miedzy postanie a postoi jest mniej wiecej taka sama roznica jak miedzy uprawia a uprawi (vide: http://www.youtube.com/watch?v=cKVbV9TG ... sults_main 35-ta sekunda <mrgreen> )
MaWi

Post autor: MaWi »

asiunia pisze:A dla mnie klawiatura to swietosc;)
W razie czego mozna se w internecie kupic takie naklejki na klawiature i z dowolnej klawiatury mozesz zrobic chocby nawet i chinska. Reszta to kwestia ustawien w tzw. Kontrol Panelu
asiunia

bamaza42 pisze:dlaczego nie uważasz Saturna i Mediamarketu?....
Do Saturna chcialam wejsc jeden raz, ale ze zostalam potraktowana jak potencjalny zlodziej, tzn od razu na wejscie daja Ci mocno do zrozumienia, ze przyszlasz krasc bo masz ze soba torbe, to ja sie z takiego sklepu odwracam na piecie i juz wiecej tam nie ide.
A Mediamarket nie po drodze, no bo gdzie najblizszy? Gdzies zagranica pewno, nie?
IronBone

Post autor: IronBone »

A może tu: http://www.brack.ch/tabid/294/Default.aspx?ID=199584
O klawiaturę musisz jednak sama spytać, a skoro to jest w Szwajcarii to może odpowiednia mają.
Awatar użytkownika
bamaza42

MaWi pisze:
bamaza42 pisze:moja noga tam więcej nie postoi...
chyba "nie postanie"? Miedzy postanie a postoi jest mniej wiecej taka sama roznica jak miedzy uprawia a uprawi (vide: http://www.youtube.com/watch?v=cKVbV9TG ... sults_main 35-ta sekunda <mrgreen> )
ofkors - nie postanie....wlasnie mialam problem z forma... <oops> tak jak zawsze sie zacinam przy uzyciu czasownika "mieć" w formie...hmmm - jak "having" ....'manie"?..."miecie"?... no bo "posiadanie", to juz inne slowo, nie?... <bezradny> ;)
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

bamaza42 pisze: tak jak zawsze sie zacinam przy uzyciu czasownika "mieć" w formie...hmmm - jak "having" ....'manie"?..."miecie"?... no bo "posiadanie", to juz inne slowo, nie?... <bezradny> ;)
poprostu :
ja mam
ty masz
on/ona ma
itd...

w języku polskim ten czas nie występuje i nie ma co udziwniać i tak trudnego języka ;)
dag
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

dslonce pisze:w języku polskim ten czas nie występuje i nie ma co udziwniać i tak trudnego języka
A od czego imiesłowy? ;)
asiunia

anwi pisze:A od czego imiesłowy?
A co to imiesłowy?
Awatar użytkownika
bamaza42

dslonce pisze:poprostu :
ja mam
ty masz
on/ona ma
itd...
No co Ty?... :p
nie o tym mowie...jak powiesz po polsku "...having children is a responsible task..."?
uzywajac czasownika "mieć" (have)?... manie/mienie?... <bezradny>
gabrjel

Post autor: gabrjel »

"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ODPOWIEDZ