ASUS EEE 1015PN
ASUS EEE 1015PN
Przydaloby mi sie takie cos:
ASUS EEE 1015PN
10 cali
Klawiatura szwajcarsko-francuska.
W Darty bylam – nie maja.
Do Saturna nie chodze.
Media Markt nie po drodze.
Gdzie kupic? Najlepiej nie wychodzac z domu?
(Ale moge tez wyjsc byle nie do Saturna i Media Marketu;) )
Za wszelkie rady i porady pozostaje jak zwykle wdzieczna na zawsze:)
P.S. Mam do oddania dekoder cyfry +, gdyby ktos potrzebowal.
P.P.S. Borysku, materaca nie mam, ale za to kilka mat, spiworow i namiot, jak bys chcial:)
A tak w ogole to chcialam Ci powiedziec czesc:) Wracalam ze 20 min pozniej, ale Ciebie juz nie bylo:(
.
ASUS EEE 1015PN
10 cali
Klawiatura szwajcarsko-francuska.
W Darty bylam – nie maja.
Do Saturna nie chodze.
Media Markt nie po drodze.
Gdzie kupic? Najlepiej nie wychodzac z domu?
(Ale moge tez wyjsc byle nie do Saturna i Media Marketu;) )
Za wszelkie rady i porady pozostaje jak zwykle wdzieczna na zawsze:)
P.S. Mam do oddania dekoder cyfry +, gdyby ktos potrzebowal.
P.P.S. Borysku, materaca nie mam, ale za to kilka mat, spiworow i namiot, jak bys chcial:)
A tak w ogole to chcialam Ci powiedziec czesc:) Wracalam ze 20 min pozniej, ale Ciebie juz nie bylo:(
.
Re: ASUS EEE 1015PN
asiunia pisze: P.P.S. Borysku, materaca nie mam, ale za to kilka mat, spiworow i namiot, jak bys chcial:)

Ano nie bylo bo jak przejezdzalas to ja juz sie zawijalem stamtad, bialy dzisiaj mial kontrole. Namioty i spiwory mamy wiec dzieki za oferte, za to zglosilo sie juz do mnie 3 forumowiczow z propozycja pozyczenia materaca, normalnie serce rosnie ze taka reakcja w narodzie !
Ale zeby nie bylo juz tak calkiem OT to jeszcze tylko powiem na styl Bamazy, ze nie wiem gdzie takiego Asusa zakupic

Probowalas guglac albo np wpisywac dane tego modelu w wyszukiwarke na jebaju ?
Ura Bura Szef Podwóra
chyba "nie postanie"? Miedzy postanie a postoi jest mniej wiecej taka sama roznica jak miedzy uprawia a uprawi (vide: http://www.youtube.com/watch?v=cKVbV9TG ... sults_main 35-ta sekunda <mrgreen> )bamaza42 pisze:moja noga tam więcej nie postoi...
Do Saturna chcialam wejsc jeden raz, ale ze zostalam potraktowana jak potencjalny zlodziej, tzn od razu na wejscie daja Ci mocno do zrozumienia, ze przyszlasz krasc bo masz ze soba torbe, to ja sie z takiego sklepu odwracam na piecie i juz wiecej tam nie ide.bamaza42 pisze:dlaczego nie uważasz Saturna i Mediamarketu?....
A Mediamarket nie po drodze, no bo gdzie najblizszy? Gdzies zagranica pewno, nie?
A może tu: http://www.brack.ch/tabid/294/Default.aspx?ID=199584
O klawiaturę musisz jednak sama spytać, a skoro to jest w Szwajcarii to może odpowiednia mają.
O klawiaturę musisz jednak sama spytać, a skoro to jest w Szwajcarii to może odpowiednia mają.
ofkors - nie postanie....wlasnie mialam problem z forma... <oops> tak jak zawsze sie zacinam przy uzyciu czasownika "mieć" w formie...hmmm - jak "having" ....'manie"?..."miecie"?... no bo "posiadanie", to juz inne slowo, nie?... <bezradny>MaWi pisze:chyba "nie postanie"? Miedzy postanie a postoi jest mniej wiecej taka sama roznica jak miedzy uprawia a uprawi (vide: http://www.youtube.com/watch?v=cKVbV9TG ... sults_main 35-ta sekunda <mrgreen> )bamaza42 pisze:moja noga tam więcej nie postoi...

poprostu :bamaza42 pisze: tak jak zawsze sie zacinam przy uzyciu czasownika "mieć" w formie...hmmm - jak "having" ....'manie"?..."miecie"?... no bo "posiadanie", to juz inne slowo, nie?... <bezradny>
ja mam
ty masz
on/ona ma
itd...
w języku polskim ten czas nie występuje i nie ma co udziwniać i tak trudnego języka

dag