W ktorym supermarkecie W LUKS dostaniemy OGORKI GRUNTOWE
-
W ktorym supermarkecie W LUKS dostaniemy OGORKI GRUNTOWE
W ktorym z supermarketow w LUKSEMBURGU dostaniemy ogorki gruntowe? PLANUJEMY KISIC OGORKI <mrgreen>
Majac pasje-zaintersownia-hobby ,wtedy zycie staje sie naprawde ciekawe
-
a moze by skorzystac z: http://www.polska.lu/hiking.php?cmd=list - moze ktos z jadacych z Polski zgodzi sie przywiezc np. reklamowke ogorkow z koprem, chrzanem, i co tam sie jeszcze zamarzy...?
-
Na Kundler na pewno beda - w zeszlym roku bylo mnostwo - troche wysokie ceny, ale jesli ktos lubi malutkie ogoreczki malosolne to polecam (cena porownywalna do jakosci).
Z koprem bywa ciezko - jak napisala agabird jest obecnie w sklepie rosyjskim, ale jak nie bylo to ja uzywalam "zwyklego" koperku, ktory tez tam kupowalam i dziala (tylko nie mozna trzymac ogorkow w nim zbyt dlugo).
Wedlug mnie chrzan z Cactusa jest lepszy niz z rosyjskiego sklepu (swiezszy i chyba przechowywany w lepszych warunkach).
Z koprem bywa ciezko - jak napisala agabird jest obecnie w sklepie rosyjskim, ale jak nie bylo to ja uzywalam "zwyklego" koperku, ktory tez tam kupowalam i dziala (tylko nie mozna trzymac ogorkow w nim zbyt dlugo).
Wedlug mnie chrzan z Cactusa jest lepszy niz z rosyjskiego sklepu (swiezszy i chyba przechowywany w lepszych warunkach).