Pytanie do mam karmiacych dzieci MM i jedzeniem ze sloiczkow

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
bluetooth

Pytanie do mam karmiacych dzieci MM i jedzeniem ze sloiczkow

Post autor: bluetooth »

Wybieram sie o Luxa na urlop i chcialam sie zapytac mam, ktore podaja swoim dzieciom MM i jedzenie ze sloiczkow czy mozna kupic w cactusie a jesli nie tam to gdzie nastepujace produkty:

1. Mleko modyfikowane Humana Pre, takie jak w linku http://www.amazon.de/Humana-Anfangsmilc ... 365&sr=8-1

2. Sloiczki firmy Alnatura 8-10 miesiecy takie jak w linku http://www.alnatura.de/de/babykost-interaktives-etikett

Bede wdzieczna za pomoc.
Awatar użytkownika
anianna

Post autor: anianna »

Mleko humana jest schleckerze i DM, sloiczki w DM w perlu. Pozdrawiam i życze udanego urlopu;) :D
Awatar użytkownika
bluetooth

Post autor: bluetooth »

Dzieki anianna :-) Perle to troche daleko dlatego myslalam o Cactusie w Ettelbrücku bo tam mam po drodze. DM jest w Luxie? <shock>
Awatar użytkownika
anianna

Polecam się :D schlecker jest w luxie, DM w Perlu. Ale nie wiem czy tych słoiczków nie ma też Lidl, ktory jest tez w luxie. Pozdrawiam!
MaWi

Post autor: MaWi »

anianna pisze:Polecam się :D schlecker jest w luxie, DM w Perlu.
Jesli chodzi o okolice Ettelbrucka, to najblizszy Schlecker jest w Diekirch, natomiast najblizszy DM jest w Bitburgu.
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Z tym że asortyment niemieckiego i luksemburskiego Schleckera to nie to samo. Najbliższy niemiecki Schlecker bodajże w Echternacherbrück.
Awatar użytkownika
anianna

Mleko jest w luksemburskim schleckerze, sama kupuję więc jest na pewno, tylko tam, bo nigdzie indziej w lux nie znlazlam. Jest w tez w Nimeczech w DM i Ratio w Trier ale jak już wiem dla koleżanki to za daleko;)
ODPOWIEDZ