Ktos by znal jakies nazwy czasopisma, lub nawet jakis sklep w Trier z gromem czasopism o takich sprawach gdzie moglbym sie rozejrzec?
Chodzi nie o same teksty w czasopismie, ale o reklamy z ktorych bym sie dowiedzial gdzie zakupic rozne czesci do meblow, n.p. rozne tam zawiasy, uchwyty, elementy dekoracyjne z mosiadzu, itd.
Niemieckie czasopismo o stolarce?
Niemieckie czasopismo o stolarce?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Ja pierre'niczę! niewiele zrozumiałem z tego posta. Chodzi koledze o czasopisma branżowe ? punkt sprzedaży takich czasopism ? reklamy artykułów budowlanych ? punkt sprzedaży artykułów budowlanych ? docelowo terminologię fachową ? ... i to wszystko w okolicach Trewiru ?
pzdr.

pzdr.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie
[G.J.Gigol]

Być może dosyć duży wybór prasy jest na dworcu Trier HBf tzn innych tytułów niż Bildy itp
widziałem tez tam jakieś polskie tytuły np dla agi .
Nie wiem czy nie ma takiego dużego kiosku "branżowego " w sklepie moebel martin bo kiedyś jak tutaj nic nie było to w ich filii Zweibruecken był jeden
widziałem tez tam jakieś polskie tytuły np dla agi .
Nie wiem czy nie ma takiego dużego kiosku "branżowego " w sklepie moebel martin bo kiedyś jak tutaj nic nie było to w ich filii Zweibruecken był jeden
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !