Wypożyczenie samochodu w Warszawie

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
wilqs72

Wypożyczenie samochodu w Warszawie

Post autor: wilqs72 »

Potrzebuje pod koniec marca wypożyczyć samochód w Warszawie na tydzień.

Przeglądam różne oferty - wygląda na to że z "sieciowych" wypożyczalni natańszy jest Budget, porównywalne auta nawet 50% taniej niż u innych (Avis, Express) - zastanawiam się, czy jest tu jakiś "haczyk"? Może ktoś ma z nimi złe doświadczenia i może się podzielić, albo wręcz przeciwnie.

Zastanawiam się również nad ofertą tzw. "lokanych" wypożyczalni (np. LeCar) - cenowo są oczywiście konkurencyjni, ale jakoś tak mam obawy - nie wiem czy zasadne - może znajdzie się ktoś, kto pomógł by rozwiać wątpliwości.

Za wszystkie dobre rady oczywiście z góry serdecznie dziękuję :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Piotr7906

Post autor: Piotr7906 »

Witam!
Sprawdź tutaj http://www.interrent.com/wypozyczalnia-aut/pl. Ceny naprawdę konkurencyjne bo troche nad tym siedziałem i porównywałem. Rezerwowałem u nich auto w KRK na święta i jak na razie z kontaku jestem zadowolony. Co i jak dalej mogę powiedzieć po powrocie ze świąt bo korzystam z ich usług po raz pierwszy.
Piotr7906

Post autor: Piotr7906 »

Aha jeszcze jedno. Im wcześniej zarezerwujesz tym taniej zapłacisz.
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Piotr7906 pisze:Sprawdź tutaj http://www.interrent.com/wypozyczalnia-aut/pl. Ceny naprawdę konkurencyjne
Rzeczywiście, ceny bardzo konkurencyjne. Niestety chyba nie dla mnie :(
Po pierwsze - podróżowanie 5-cio osobową rodziną z bagażami w kompacie, jakim jest Astra, to chyba ekstremalny wyczyn (wiem, parę lat temu naszym przodkom wystarczał "maluch"), ja celowałem raczej w coś w rozmiarze Mondeo.
Po drugie - oni nie mają chyba punktu na lotnisku, a to dla mnie też dość ważne.
Mimo wszystko - dzięki za namiary, jak będę się wybierał w bardziej kameralnym gronie na pewno spróbuję skorzystam z ich oferty.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
ODPOWIEDZ