Kobieta na stacji beznynowej

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

misio

Kobieta na stacji beznynowej

Post autor: misio »

Awatar użytkownika
inesitka

Post autor: inesitka »

to jest przebrany facet i antyfeministyczna prowokacja <lol>
misio

Post autor: misio »

inesitka pisze:to jest przebrany facet i antyfeministyczna prowokacja <lol>
A to? :)

http://www.youtube.com/watch?v=MzxDYT04Wbc
Awatar użytkownika
inesitka

Prowokacja, i to grubymi nićmi szyta <bezradny>
Eneko

Post autor: Eneko »

Kobietę za kółkiem poznaję błyskawicznie, nawet jeśli z tyłu ciemne szyby ;) Ale widziałem też ostatnio parę staruszków, która zatrzymała się popatrzeć na mapę....na rondzie!
Awatar użytkownika
inesitka

Eneko pisze:Kobietę za kółkiem poznaję błyskawicznie, nawet jeśli z tyłu ciemne szyby ;)
Tak, wyróżnik jest oczywisty - kobiety rzadziej łamią przepisy i o wiele rzadziej zabijają na drodze.
Łatwo też poznać na drodze kierowców o krótkim stażu, którzy zbyt szybko uwierzyli w swoje umiejętności.
Eneko

A czy ktoś zbadał, jak powodowane przez nie zatory wpływają na stan psychiczny, a tym samym bezpieczeństwo jazdy innych kierowców? Nie jest też tajemnicą, że to głównie one upiększają ściany podziemnych parkingów ;) Ale to oczywiście nie jest żadna bezwględna reguła, a mniej doświadczonym kierowcom zdarza się czasem jeździć jak kobiety, to też prawda.
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Fakt ze w Luksemburgu na parkingach sa specjalne miejsca dla kobiet cos znaczy... <mrgreen> Ale prawde mowiac jestem tym zaszokowany - w RPA nie bylo by legalne robic taka dyskryminacje.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Eneko

Nie no, to jest dla ich bezpieczeństwa - miejsca są blisko wyjścia. Zapomniałem dodać, że widziałem też wiele kobiet prowadzących bardzo sprawnie, być może decydującym czynnikiem jest doświadczenie, kobiety mające samochód tylko dla siebie i używającego go na codzień raczej nie powodują korków.
IK

Post autor: IK »

Ja tam bezpieczeniej czuje się z kobietą za kółkiem niż z kolegą, który chce mi udowodnić jaki to z niego macho i odważny...
ODPOWIEDZ