Najmłodszy forumowicz
Moderator: LuxTeam
Gratulacje od całej rodziny pandy !!! <szampan> 9 miesięcy temu <gol> , w chwilę po porodzie <peace> , pierwsze przewijanie <prosi> , drugie przewijanie <zakochany> , trzecie przewijanie <spoko> , czwarte <foch> , ... 123cie <dobani> , <klotnia> <nerwus> , wyjście do ukochanej pracy, przeprowadzki etc. <czesc> powrót z pracy <bukiet> i ... <gol>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
-
- ogrodniczka
Dziekoowa za gratulacje !!
Kawal chlopa rosnie , trafilo nam sie dziecko ANIOL , naje sie i w kimono a tydzien juz minal 12 dni temu !!
Mysle ze czas na pepkowe
NINIEJSZYM OGLASZAM :
W nadchodzaca sobote w ANCIEN CINEMA odbedzie sie PEPKOWE PARTY na czesc Filipa.
Przybylym gosciom poleje wodki za ZUPELNEGO DARMOLA <lol>
Start imprezy po godzinie 22.00 !
PRZYBYWAJCIE !!
Kawal chlopa rosnie , trafilo nam sie dziecko ANIOL , naje sie i w kimono a tydzien juz minal 12 dni temu !!
Mysle ze czas na pepkowe
NINIEJSZYM OGLASZAM :
W nadchodzaca sobote w ANCIEN CINEMA odbedzie sie PEPKOWE PARTY na czesc Filipa.
Przybylym gosciom poleje wodki za ZUPELNEGO DARMOLA <lol>
Start imprezy po godzinie 22.00 !
PRZYBYWAJCIE !!
Ura Bura Szef Podwóra
- Ancien Cinema
Jako kierownik tego kinowego interesu przypominam, ze w tym dniu bedzie mial miejsce koncert 'French Stories' z muzyka francuska na jazzowo oraz
jam session raczej bluesowe z udzialem muzykow roznych
Wiecej na ten temat tu:
http://tiny.pl/hqsvr
oraz oglaszam, ze dla wszystkich gosci Borysa udzial w koncercie jest oczywiscie bezplatny.
Jako, ze koncert rozpoczyna sie o 21h00, a Borys zaprasza na po 22.00, wszyscy goscie pragnacy wypic jego zdrowie i posluchac koncertu moga oczywiscie przyjsc wczesniej - wejscie bezplatne na haslo 'Borys to fajny kolega'
Pozdrawiam i zapraszam,
kierownik kina
jam session raczej bluesowe z udzialem muzykow roznych
Wiecej na ten temat tu:
http://tiny.pl/hqsvr
oraz oglaszam, ze dla wszystkich gosci Borysa udzial w koncercie jest oczywiscie bezplatny.
Jako, ze koncert rozpoczyna sie o 21h00, a Borys zaprasza na po 22.00, wszyscy goscie pragnacy wypic jego zdrowie i posluchac koncertu moga oczywiscie przyjsc wczesniej - wejscie bezplatne na haslo 'Borys to fajny kolega'
Pozdrawiam i zapraszam,
kierownik kina
Ancien Cinéma café-club, Vianden
23, Grand-rue
Tél. : 26 87 45 32
www.anciencinema.lu
info@anciencinema.lu
23, Grand-rue
Tél. : 26 87 45 32
www.anciencinema.lu
info@anciencinema.lu
Gabrjel - mielismy sie trzymac z dala od siebie bo zaraz znow wkroczy wsciekly MaWi oraz rozsierdzony Szymbi i bedziemy mieli juz po dwa punkty w systemie ZEGNAY... <rotfl>
Apropo zakladow , niepotrzebnie sluchasz tych plotkarzy , a ze i tak przyczyniles sie do mojej wygranej to polowa jest Twoja , hehe
Apropo zakladow , niepotrzebnie sluchasz tych plotkarzy , a ze i tak przyczyniles sie do mojej wygranej to polowa jest Twoja , hehe
Ura Bura Szef Podwóra
Panowie, i jak Was nie lubic? Ja bym Wam nawet po pińcet punktow dal w prezencie, tyle, ze niestety az tyle nie mam
Borysie, gratulowalem ci juz sms-owo, a ze z przyczyn ode mnie zupelnie niezaleznych, najprawdopodobniej nie bede mogl byc na pępkowym w AC – grauluje ci (a przeciez takze Agnieszce!) w trój- a nawet w czwórnasób!
Borysie, gratulowalem ci juz sms-owo, a ze z przyczyn ode mnie zupelnie niezaleznych, najprawdopodobniej nie bede mogl byc na pępkowym w AC – grauluje ci (a przeciez takze Agnieszce!) w trój- a nawet w czwórnasób!
Koleżanki i Koledzy, pozwólcie, że podzielę się z Wami moją radością - 23.11.2010 o godz. 11:25,26,27 przyszli na świat: Tosia, Marysia i Sławek (2210 g, 1795 g, 2210 g).
Ostatnio zmieniony 30-11-2010, 22:29 przez panda, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]