Palec pod budkę bo za minutkę zamykam budkę...

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

nasti

Post autor: nasti »

Witam ponownie. Na wstępie dziękuje Wam, życzliwe robaczki, za wszystkie ciepłe słowa otuchy gdzieniegdzie psychoterapii :p

Rzeczywiście główny wątek brzmi lekko schizofrenicznie , ale to wynik lamentu przemieszanego z tęsknotą za lepszym jutrem i pewną obawą.

Digi - dobrze kombinujesz,widać żeś zwierzak z duszą i pewnie kobitka ma z Ciebie dużą uciechę. Od pewnego czasu nie mam kogo pocieszać i nutka prawdy w Twoich słowach jest.

AD- a jaką to ja rolę miałbym pełnić w tym niezwykle egzotycznym trójkącie :p Ciekawi mnie mina ludzi, którzy widzieliby tę całą sytuację, pewnie pomyśleliby, że brakuje mi jeszcze pampersa na tyłek. :p

Piotrek77- szkoda chłopie, żeś na Sri lance nie rozbił obozu.

ania_411- Aniu to nie będzie takie proste w mojej sytuacji, bo ja jeszcze nigdy nikogo do tej pory nie urodziłem ;)
Może powinienem ogłosić konkurs pt : kto urodzi moje tłuste dzieci ? <mrgreen> na zachętę dodam żem ładny jak ochhhlera, dużo pływam i biegam dlatego przekaże zdrowe geny.
A oto przedstawię swoje wymagania, otóż ma luba winna:
a) co najmniej dwa razy dziennie mnie przytulać
b) obiadki smaczne serwować
c) bolącej głowy nocą nie miewać
d) kołdry nie zabierać.
Jeśli coś pominąłem dodacie za mnie proszę. Papa ;) (gdzie jesteś najdroższa :p ) )
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

A co ?? jeszcze żadna z tych perełek ciebie nie wybrała ? <beczy>

Czyżby byli lepsi ????

A w razie potrzeby to nawet po polsku uzyskać można porady psychoterapeutyczne :

http://www.polska.lu/Lista_lekarzy_Lux.htm
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
ODPOWIEDZ