parada choinek

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bamaza42

parada choinek

Post autor: bamaza42 »

ogrodniczka w innym watku "wrzucila" swoja choinke , chcialam dorzucic tam swoja, ale niestety nie udalo mi sie...to proponuje moze w tym watku - pokazcie swoje choinki. Z pewnoscia kazda bedzie inna, kazda piekna, kazda osobista....moze jakis choinkowy konkurs nasza Dyrekcja oglosi...kiedys...?... :)
Załączniki
IMG_5690-1.JPG
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

bridel
Załączniki
P1070509_1.JPG
Awatar użytkownika
ogrodniczka

przepraszam , mam problemy z załącznikami
Załączniki
P1070518_1.JPG
P1070518_1.JPG
Awatar użytkownika
bamaza42

No, Twoja to CHOINA :D ....nasza - choineczka - w tym roku minimalistyczna, jakies 1,5m max... bo z zalozenia jedziemy na Swieta do PL - z zalozenia, bo obserwuje co sie dzieje i nie jestem pewna, czy nam sie to uda....a choinka zostala zakupiona "na wypadek", oraz zeby umilila nam okres noworoczny... ;)
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Jakos nie potrafie sfotografować ładnie tej mojej CHOINY.
Albo za ciemno, albo lampa daje trupi blask.
Ale najwazniejsze, że w rzeczywistowci prezentuje się naprawdę ładnie i ciepło.
Fakt - kupiłam największą jaka była. Jej odsadzenia mało nie przypłaciłam rozwodem.
Kazałam mężowi piłować (piłką do metalu), ciosać sęki i gałęzie, przywiązywać sznurkiem.
On kazał mi się kajać że głupotę zrobiłam - ja twardo ,że tak ma być!!!
Choina padała jak długa siejąc zniszczenie, ale w końcu....stoi:)
I pachnie...
Twoja choinka "ciepła" i bardzo ładna.Podoba mi się i nie wygląda jak prowizorka:)
Awatar użytkownika
bamaza42

No nie, nie powiedzialam, ze jest prowizorka (moja corka by sie smiertelnie na mnie obrazila... ;) ), jest po prostu mniejsza (miala byc w ogole taka rosnaca, w donicy...), no i postawiona "na wypadek", jakby nie udalo nam sie wydostac z Lux na swieta...
A co do wybierania choinki, to ja patrzylam wlasnie na pien, zeby nie byl za gruby, bo nie mam czym wlasnie obciosac, a poza tym - poprosilam pana w Hornbachu sprzedajacego te pachnace cuda, coby mi usunal zbedne galezie z dolu, tudziez wystajace seczki....i o dziwo - tym razem bezproblemowo, za pierwszym "podejsciem" udalo mi sie drzewko osadzic....zwykle po takiej operacji wszyscy sa zmeczeni - i ja, i drzewko... ;)

A Twoja jest super - wielka, zielona i nawet na zdjeciu czuc jak pachnie ;)
dzieciaki sie pewnie ciesza, ze pod nia tak duzo miejsca na prezenty... <lol>

No a co do zdjec - koniecznie bez lampy - chyba, ze mozesz rozproszyc jej swiatlo - albo unoszac ja, albo przyslaniajac np. bibulka...
ania_411

Post autor: ania_411 »

i ja wklejam nasza tegoroczna mini ;)
zmuszeni jestesmy w tym roku postawic choinke wysoko tak, aby nasz poltoraroczny lobuziak nie zobil ani sobie ani jej krzywdy <mrgreen> no wieksza na parapecie by sie nie zmiescila ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
bamaza42

Ale za to jaka sliczna ;)
ODPOWIEDZ