Gielda podrecznikow jezykowych i nie tylko-do Adminu
Moderator: LuxTeam
Admin, niestety rzeczywiscie ma troche pracy, skoro odpowiada na takie pytania o w pol do czwartej nad ranem... Bardzo, ale to bardzo przeprasza, ze nie jest w stanie zajac sie tego typu sprawami na biezaco, ale na polska.lu juz od jakiegos czasu obowiazuje zasada "co sie odwlecze, to nie uciecze".aga19748 pisze:...co na to Admin ?
Jest tez taka tajemnicza koncepcja, zeby kiedys zrobic wlasna aplikacje, ktora pozwoli uzytkownikom samodzielnie umieszczac/edytowac/kasowac slowem zarzadzac ogloszeniami drobnymi bez koniecznosci nadawania zadnych specjalnych uprawnien czy ingerowania w strukture forum. Ja sam uwazam, ze forum nie jest najefektywniejsza formula dla tego typu akcydensow jak ogloszenia, ale – jak mowi stare przyslowie pszczol – lepszy rydz na dachu niz golab w garsci...
A bez metafor: jestem za tym, zeby wszyscy zainteresowani sie spotkali. Ja jestem bardzo zainteresowany, ale na razie spotkac sie nie mam kiedy. Zatem aga19748 – prosze bardzo – zorganizuj takie spotkanie, stworz grupe robocza i opublikuj wnioski. Jesli pomysl bedzie dobry – obiecuje udostepnic co trzeba, by mogl zostac zrealizowany na polska.lu