Gielda podrecznikow jezykowych i nie tylko-do Adminu

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Jak najbardziej zgadzam się z Agatą - opóźnienia i ewentualne błędy (których nie da się uniknąć) wprowadzane do takiego pliku przez ewentualnego administratora szybko zniechęcą i ogłoszeniodawców, i wprowadzającego dane.
aga19748

Post autor: aga19748 »

A ja proponuje wszystkim zainteresowanym sie spotkac i sobie podyskutowac i wymienic sie doswiadczeniem -bo takie pisanie ...co na to Admin ?Biedny sie wykonczy sam z wszystkimi zmianami.
MaWi

Post autor: MaWi »

aga19748 pisze:...co na to Admin ?
Admin, niestety rzeczywiscie ma troche pracy, skoro odpowiada na takie pytania o w pol do czwartej nad ranem... Bardzo, ale to bardzo przeprasza, ze nie jest w stanie zajac sie tego typu sprawami na biezaco, ale na polska.lu juz od jakiegos czasu obowiazuje zasada "co sie odwlecze, to nie uciecze".

Jest tez taka tajemnicza koncepcja, zeby kiedys zrobic wlasna aplikacje, ktora pozwoli uzytkownikom samodzielnie umieszczac/edytowac/kasowac slowem zarzadzac ogloszeniami drobnymi bez koniecznosci nadawania zadnych specjalnych uprawnien czy ingerowania w strukture forum. Ja sam uwazam, ze forum nie jest najefektywniejsza formula dla tego typu akcydensow jak ogloszenia, ale – jak mowi stare przyslowie pszczol – lepszy rydz na dachu niz golab w garsci...

A bez metafor: jestem za tym, zeby wszyscy zainteresowani sie spotkali. Ja jestem bardzo zainteresowany, ale na razie spotkac sie nie mam kiedy. Zatem aga19748 – prosze bardzo – zorganizuj takie spotkanie, stworz grupe robocza i opublikuj wnioski. Jesli pomysl bedzie dobry – obiecuje udostepnic co trzeba, by mogl zostac zrealizowany na polska.lu
aga19748

Gielda

Post autor: aga19748 »

Chetnie ,a czy ktos sie pisze na owe spotkanie ?
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Ja mogę reprezentować polska.lu i pomóc w rozwiązaniu problemu pod warunkiem, że jeszcze ktoś jest zainteresowany. We dwie, to się łatwo dogadamy mailowo.
Danka
ODPOWIEDZ