Kochani,
Moi bliscy i dalsi znajomi, a zupełnie nieznajomi też...
Dziękuje za miłe chwile spędzone razem na forum, za cenne rady i uwagi. Za to, że forum to nie zamieniło się w anonimowe obrzucanie sie błotem i zwykłe polskie narzekanie.
Życze Wam, abyście odnosili same sukcesy na tym wygnaniu, aby z każdym rokiem było coraz lepiej.
Spiesząc się do Polski na wigilijne kolacje nie zapominajcie, że samochody nie maja skrzydeł <aniolek>
Życze Wam śniegu <snieg> (jak juz dojedziecie) i bogatego Mikołaja <prezent> oraz spokoju i odpoczynku podczas tych Świąt.
Danka
Wesołych Świąt
Moderator: LuxTeam
Wesołych Świąt
Danka
Wiekie dzieki za wspaniale zyczenia! Mysle, ze wiekszosc z nas, zgodnie z tym co napisalas, juz jest w drodze na wigilijna kolacje w Polsce, albo od rana ugania sie za prezentami, zakupami, porzadkami etc... Wiem, ze sa tez tacy, co do ostatniej chwili "na posterunku pracy" (a pod koniec roku bywa, ze roboty jest dwa razy wiecej niz zwykle, by "zdazyc z planem"
) Mam jednak nadzieje, ze znajda choc chwilke, by przed niedziela zasiasc do komputera, przeczytac Twoje zyczenia, a moze tez napisac cos od siebie. Dziekujac Tobie, jak tez i wszystkim innym forumowiczom, za ich wspaniala obecnosc tutaj, zycze Wam pelnych pokoju i radosci ducha Swiat Bozego Narodzenia!

Przyłączam się.
Przyłączam się do życzeń i podziękowań.
Nie macie pojęcia (no może niektórzy mają
) jak bardzo pomocne są informacje, które się tutaj ukazją. Nie dalej jak wczoraj spędziłem 2 godziny przeszukując archiwum starego forum - wszystko znalazłem więc Was nie męcze.
A poza informacjami - dobrze jest wiedzieć, że są (niedaleko) ludzie, którzy mają podobne problemy i radości. Pomaga to dzielnie znieść ciężkie pierwsze miesiące na, jak pisze Danka - "wygnaniu".
[/list]
Nie macie pojęcia (no może niektórzy mają

A poza informacjami - dobrze jest wiedzieć, że są (niedaleko) ludzie, którzy mają podobne problemy i radości. Pomaga to dzielnie znieść ciężkie pierwsze miesiące na, jak pisze Danka - "wygnaniu".
[/list]
-
Happy New Year 2007
Dla wszystkich naszych przyjaciół znajomych i wszystkich użytkowników jak i ich rodzin
Super New Year 2007
Albano

Super New Year 2007
Albano

Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg