Czy ktos jezdzi i ma adres w Holandii ?

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Borys

Czy ktos jezdzi i ma adres w Holandii ?

Post autor: Borys »

Yellow

Czy ktos jest w stanie i bylby chetny mi pomoc ?

Znalazlem sklep na polnocy Holandii, chce od nich kupic jedna czesc do samochodu. Problem jest z wysylka poza NL. Roznica w cenie wysylki wewnatrz kraju a poz niegop jest przynajmniej nieadekwatna. Stad moja prosba.

Ja dokonam zakupu i zaplace za ta czesc , potrzebny jest adres do wysylki w Holandii i ktos kto czasem jezdzi miedzy LU a NL i ten element by mi przywiozl do Luksa.
Ura Bura Szef Podwóra
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Digi jeździ często, ale jeszcze nie ma tam adresu :)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Czekam aż Misio zaproponuje Ci hulajnogę, skoro w/g misiowego myślenia nie stać Cię na części samochodowe w Luxie :) po stawkach "ile się należy"
sorki Misio ;) to żarcik taki, lubię czytać Twoje komentarze :D
Borys

Misio mi po rajtuzach jezdzil nie bedzie bo sie ostatnio zakolegowalismy <rotfl>

Ogrodniczka - kupilbym ta czesc w Luksie gdyby nie to ze jest to czesc do 40 letniego Fiaciura i nie jest dostepna normalnie w sklepach od grubo ponad 20 lat <roll>
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

;) tak myślałam, słyszałam co nieco o tych fiaciurach. I tak cud, że znalazłes w Holandii.
Niestety, nie mam adresu w Holandii, tylko znajomą w Belgii, ale to Cię chyba nie ratuje.
trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemu.
misio

Post autor: misio »

ogrodniczka pisze:Czekam aż Misio zaproponuje Ci hulajnogę, skoro w/g misiowego myślenia nie stać Cię na części samochodowe w Luxie :) po stawkach "ile się należy"
sorki Misio ;) to żarcik taki, lubię czytać Twoje komentarze :D
Widac lubisz sobie prawde poczytac. Widzisz, ja nie lubie iluzji :)

A co do jego czesci. Sluchaj, mylisz tutaj dwie oddzielne sprawy, ale nie bede gadal dluzej na ten temat.
magdap

Post autor: magdap »

a może dałoby się znaleźć tą część w Polsce? mój mąż będzie teraz co weekend w Polsce, no i w najbliższym czasie w lux, wiec może by się udało. zorientuj się.
obecnie mieszka w Holandii, ale też bez adresu, wiec myślę że bardziej jestem w stanie pomóc Ci z tym "przez Polske"
magdap
Borys

Dziekuje Magda za pierwsza rzeczowa wypowiedz w moim temacie !

Otorz fenomen polega na tym iz czesc ta nie jest juz praktycznie osiagalna w Polsce a sklep w Holandii ma ostatnia sztuke ktora akurat nie jest zaadresowana do Fiata 125p a do Fiata 125 czyli licencyjnego protoplasty naszego "kanta".

Dodam ze jest to element blacharki motowany na przodzie auta.

Mimo wszytsko dzieki za checi !
Ura Bura Szef Podwóra
magdap

Post autor: magdap »

cała przyjemność po mojej stronie.
ja dostałam bardzo dużo pomocy z 'forum' więc i ja bardzo chciałabym pomóc i się odwdzięczyć.
W takim razie spytam męża czy któryś z jego kolegów w pracy mógłby użyczyć adresu.
myśle że istotne jest jeszcze jak duży o jest ten element?, tak orientacyjnie.
magdap
ODPOWIEDZ