Czy ktos jezdzi i ma adres w Holandii ?
Moderator: LuxTeam
Czy ktos jezdzi i ma adres w Holandii ?
Yellow
Czy ktos jest w stanie i bylby chetny mi pomoc ?
Znalazlem sklep na polnocy Holandii, chce od nich kupic jedna czesc do samochodu. Problem jest z wysylka poza NL. Roznica w cenie wysylki wewnatrz kraju a poz niegop jest przynajmniej nieadekwatna. Stad moja prosba.
Ja dokonam zakupu i zaplace za ta czesc , potrzebny jest adres do wysylki w Holandii i ktos kto czasem jezdzi miedzy LU a NL i ten element by mi przywiozl do Luksa.
Czy ktos jest w stanie i bylby chetny mi pomoc ?
Znalazlem sklep na polnocy Holandii, chce od nich kupic jedna czesc do samochodu. Problem jest z wysylka poza NL. Roznica w cenie wysylki wewnatrz kraju a poz niegop jest przynajmniej nieadekwatna. Stad moja prosba.
Ja dokonam zakupu i zaplace za ta czesc , potrzebny jest adres do wysylki w Holandii i ktos kto czasem jezdzi miedzy LU a NL i ten element by mi przywiozl do Luksa.
Ura Bura Szef Podwóra
- ogrodniczka
- ogrodniczka
Widac lubisz sobie prawde poczytac. Widzisz, ja nie lubie iluzjiogrodniczka pisze:Czekam aż Misio zaproponuje Ci hulajnogę, skoro w/g misiowego myślenia nie stać Cię na części samochodowe w Luxiepo stawkach "ile się należy"
sorki Misioto żarcik taki, lubię czytać Twoje komentarze
A co do jego czesci. Sluchaj, mylisz tutaj dwie oddzielne sprawy, ale nie bede gadal dluzej na ten temat.
Dziekuje Magda za pierwsza rzeczowa wypowiedz w moim temacie !
Otorz fenomen polega na tym iz czesc ta nie jest juz praktycznie osiagalna w Polsce a sklep w Holandii ma ostatnia sztuke ktora akurat nie jest zaadresowana do Fiata 125p a do Fiata 125 czyli licencyjnego protoplasty naszego "kanta".
Dodam ze jest to element blacharki motowany na przodzie auta.
Mimo wszytsko dzieki za checi !
Otorz fenomen polega na tym iz czesc ta nie jest juz praktycznie osiagalna w Polsce a sklep w Holandii ma ostatnia sztuke ktora akurat nie jest zaadresowana do Fiata 125p a do Fiata 125 czyli licencyjnego protoplasty naszego "kanta".
Dodam ze jest to element blacharki motowany na przodzie auta.
Mimo wszytsko dzieki za checi !
Ura Bura Szef Podwóra