Witam serdecznie,
Czy ktoś z Was może polecić żłobek w okolicach Walferdange / Lorentzweiler / Mersch etc?
Niestety w naszym preferowanym (Villa Pan Tau) nie ma już miejsc.
Preferujemy język niemiecki nad francuski.
Oczywiście choć jedna osoba mówiąca po polsku to zaleta.
Przejrzałem wszystkie wątki na ten temat, ale niestety nie udało mi się nic znaleźć.
Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Poszukiwany żłobek-okolice Mersch,Lorentzweiler,Walfer, itd
Moderator: LuxTeam
Witaj,
na trasie Walferdange - Mersch jest obecnie sporo zlobkow, tylko trudno powiedziec, ktory jest dobry Kiedys sama szukalam, a moje dziecko chodzilo w koncu wlasnie do Villa Pan Tau.
W samym Merschu i okolicach jest ich chyba z 5.
Mnie sie bardzo podobal zlobek Tiramisu w Walferdange, prowadzony przez Wloszki. Nie wiem, jak tam jest teraz, bo chyba sie rozrosli, ale pare lat temu zrobili na mnie bardzo dobre wrazenie (wtedy nie dostalam tam miejsca, bo moje dziecko bylo bardzo male, a dla niemowlakow jest zawsze ograniczona ilosc miejsc).
Pozdrawiam,
B.
na trasie Walferdange - Mersch jest obecnie sporo zlobkow, tylko trudno powiedziec, ktory jest dobry Kiedys sama szukalam, a moje dziecko chodzilo w koncu wlasnie do Villa Pan Tau.
Mnie sie bardzo podobal zlobek Tiramisu w Walferdange, prowadzony przez Wloszki. Nie wiem, jak tam jest teraz, bo chyba sie rozrosli, ale pare lat temu zrobili na mnie bardzo dobre wrazenie (wtedy nie dostalam tam miejsca, bo moje dziecko bylo bardzo male, a dla niemowlakow jest zawsze ograniczona ilosc miejsc).
Pozdrawiam,
B.
Basia, dzięki za info.ba_sia pisze:Witaj,
Pozdrawiam,
B.
Tak, żłobków nie brakuje... pytanie któy jest warty polecenia. Po wprowadzeniu czeków nastąpił wysyp prywatnych jednostek, nie koniecznie tworzonych przez kompetentne osoby. O Tiramisu słyszałem zarówno bardzo pozytywne jak i bardzo negatywne komentarze (np. że jeśli chcę aby dziecko oglądało cały czas TV, to powinienem je zostawić w Tiramisu :-o )
polecam http://www.fripo.lu/