Źle mi tu samej!!!!!Wyszłabym gdzieś,pogadała...takie niby proste rzeczy.Chciałbym mieć przynajmniej jedną bliższą kumpelkę.Odezwij się KTOŚ!Życie takie krótkie.
 Źle mi tu samej!!!!!Wyszłabym gdzieś,pogadała...takie niby proste rzeczy.Chciałbym mieć przynajmniej jedną bliższą kumpelkę.Odezwij się KTOŚ!Życie takie krótkie.ciekawe bardzo
Moderator: LuxTeam
ciekawe bardzo
<shock> hmmm...,ciekawe bardzo <shock> Ludzie!!!wszyscy macie już tylu znajomych,że nie macie ochoty poznać kogoś nowego???Tyle osób przeczytało moją wiadomość a odzew taki słaby   Źle mi tu samej!!!!!Wyszłabym gdzieś,pogadała...takie niby proste rzeczy.Chciałbym mieć przynajmniej jedną bliższą kumpelkę.Odezwij się KTOŚ!Życie takie krótkie.
 Źle mi tu samej!!!!!Wyszłabym gdzieś,pogadała...takie niby proste rzeczy.Chciałbym mieć przynajmniej jedną bliższą kumpelkę.Odezwij się KTOŚ!Życie takie krótkie.

Źle mi tu samej!!!!!Wyszłabym gdzieś,pogadała...takie niby proste rzeczy.Chciałbym mieć przynajmniej jedną bliższą kumpelkę.Odezwij się KTOŚ!Życie takie krótkie. tylko ze mam zone
 tylko ze mam zone