Towarzyszu, w kolektywie łatwiej!
Moderator: LuxTeam
-
Bratku <mrgreen> w ATHLETIC CENTER placimy za taniec +mozliwosc (po tancu) korzystania z maszyn = 70€ , 10 wejsc(karnet) ,czyli pod rzad za 2,5 miesiaca placimy 70€ ,nawet jesli ktoregos razu nie mozemy isc to nic nie przepada rowniez nie wyczulysmy jakiegos nieprzyjemnego odoru ,a pare klubow juz testowalysmyznajmrocki pisze:ja zapraszam do Pain World na Gasperich. cenowo to wychodzi za 3 miesiace okolo 170EUR. Ja chodze wieczorami po pracy. Maszyn roznorakich jest sporo, sa jakies dodatkowe tance, zumby. Nie pachnie eukaliptusem, ale nie tez nie smierdzi .
Hej wszystkim,
widzę, że postanowienie wzmocnienia swojego ciała udzieliło się wszystkim Super!
Muszę przyznać, że jak byłem w AC to kilka razy przechodziłem obok sali zajęć grupowych i rzeczywiście wyglądało nieźle. Po za tym dziewczęta zakładam, że dla Was najważniejsze są zajęcia grupowe, a maszyny dodatkiem. Dla mnie maszyny, a w szczególności aeroby to 95% treningu.
Ale przede wszystkim mam nadzieję, że zarówno Wam jak i mi nie ostygnie zapał za miesiąc. Niestety (na czym strasznie się zawiodłem ) opłata członkowska nie sprawi, że ćwiczenia wykonają się same
Co do Ellipse, to fakt, pojęcie atrakcyjnej ceny nie jest tam raczej znane. Ja na początku też nie mogłem przegryźć ceny, ale Pani przekonała mnie, że przy umowie na 24 (!!!!) miesiące jest to strawne - 100EUR. Uprzejmie odpowiedziałem Pani przez telefon, że w Luksemburgu jestem niecały rok, więc trudno mi ocenić co będzie za dwa lata. Pani powiedziała, że nie ma problemu i w umowie można zawrzeć dodatkowe klauzule. W moim wypadku umowa jest rozwiązywana na życzenie jeśli:
-Zmieniam miejsce zamieszkania (nawet pozostając w Lux)
-Stracę pracę <rotfl>
-Zmienię miejscowość, w której pracuję
-Przedstawię dokument zaświadczający rozpoznanie przewlekłej choroby (pow. 4 tyg)
Także śpię spokojnie Doszedłem też do wniosku, że dobrze się uwiązać takim kontraktem, bo przynajmniej nie muszę się zastanawiać czy przedłużać umowę, czy nie. A brak takiej intencji byłby równoznaczny ze spadkiem dobrego fizycznego samopoczucia.
Na koniec zapraszam nowy "siłkowy" narybek na sportowego drinka w przyszły wtorek, środę lub czwartek wieczorem!
widzę, że postanowienie wzmocnienia swojego ciała udzieliło się wszystkim Super!
Muszę przyznać, że jak byłem w AC to kilka razy przechodziłem obok sali zajęć grupowych i rzeczywiście wyglądało nieźle. Po za tym dziewczęta zakładam, że dla Was najważniejsze są zajęcia grupowe, a maszyny dodatkiem. Dla mnie maszyny, a w szczególności aeroby to 95% treningu.
Ale przede wszystkim mam nadzieję, że zarówno Wam jak i mi nie ostygnie zapał za miesiąc. Niestety (na czym strasznie się zawiodłem ) opłata członkowska nie sprawi, że ćwiczenia wykonają się same
Co do Ellipse, to fakt, pojęcie atrakcyjnej ceny nie jest tam raczej znane. Ja na początku też nie mogłem przegryźć ceny, ale Pani przekonała mnie, że przy umowie na 24 (!!!!) miesiące jest to strawne - 100EUR. Uprzejmie odpowiedziałem Pani przez telefon, że w Luksemburgu jestem niecały rok, więc trudno mi ocenić co będzie za dwa lata. Pani powiedziała, że nie ma problemu i w umowie można zawrzeć dodatkowe klauzule. W moim wypadku umowa jest rozwiązywana na życzenie jeśli:
-Zmieniam miejsce zamieszkania (nawet pozostając w Lux)
-Stracę pracę <rotfl>
-Zmienię miejscowość, w której pracuję
-Przedstawię dokument zaświadczający rozpoznanie przewlekłej choroby (pow. 4 tyg)
Także śpię spokojnie Doszedłem też do wniosku, że dobrze się uwiązać takim kontraktem, bo przynajmniej nie muszę się zastanawiać czy przedłużać umowę, czy nie. A brak takiej intencji byłby równoznaczny ze spadkiem dobrego fizycznego samopoczucia.
Na koniec zapraszam nowy "siłkowy" narybek na sportowego drinka w przyszły wtorek, środę lub czwartek wieczorem!
Słyszałam o tym klubie, ale jego nazwa wystarczająco mnie odstrasza!!!znajmrocki pisze:ja zapraszam do Pain World (...) Nie pachnie eukaliptusem, ale nie tez nie smierdzi
W Athletic Center też nie pachnie eukaliptusem, ale przykrych zapachów nie zauważyłam. W sali do ćwiczeń jest straszna duchota, ale o dziwo odoru potu mój nos nie zarejestrował, a nos mam bezbłędny!
Jak pisze Sie, Athletic Center ma najtańszą ofertę, a już parę klubów przetestowałyśmy... Wydaje mi się jednak, że i tak czynnikiem decydującym będzie dla większości lokalizacja.
Hej Kamil,kamilb pisze: Widzę, że postanowienie wzmocnienia swojego ciała udzieliło się wszystkim
I o to chodziło! <mrgreen> Polubiłam Cię, jak kiedyś się wzbogacę, to może dołączę do pięknego eukaliptusa!
Dobrze zakładasz Na maszynach wytrzymujemy góra 5 minut i z niedowierzaniem krzyczymy w ekran :kamilb pisze: Dziewczęta zakładam, że dla Was najważniejsze są zajęcia grupowe, a maszyny dodatkiem.
"Cooo?! Dopiero -40 kalorii?!"
Ja również, bo w kolektywie zdecydowanie łatwiej - trzeba się zmobilizować, zewrzeć i zgrupować w szeregi! Chociażby miał być jeden szereg na Hollerich a drugi na Kirschbergu!kamilb pisze: Ale przede wszystkim mam nadzieję, że zarówno Wam jak i mi nie ostygnie zapał za miesiąc.
Bardzo ładnie to rozegrałeś. Zakładam, że pracujesz w branży sprzedaży, marketingu, albo jesteś adwokatem <mrgreen>kamilb pisze: Co do Ellipse (...) pani powiedziała, że nie ma problemu i w umowie można zawrzeć dodatkowe klauzule.
Co to jest "narybek" ? Ja mogę w czwartek! <mrgreen>kamilb pisze: Na koniec zapraszam nowy "siłkowy" narybek na sportowego drinka w przyszły wtorek, środę lub czwartek wieczorem!