Tak przy okazji przyslowiowej baby za kierownica, ja musialabym jednak pocwiczyc parkowanie (szczegolnie parkowanie rownolegle). Czy ktos moze polecic szkole, w ktorej ucza na samochodach z automatyczna skrzynia?
Anwi podała linki gdzie tez jest link do szkoły wystarczy kliknąć na niego i ukaże się strona szkoły a tam tez jest kilka opcji gdzie nawet widziałem ceny ....... ale radzę upewnić się gdzie szkoli ten polonofon.......
Ostatnio zmieniony 08-02-2012, 10:59 przez stary, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
przeciez na to pytanie dostalas juz odpowiedz. Padla w jednym z linkow podanych przez anwi. Az tak nie chce sie czytac? Voila:
kasienka2059 pisze:Kurs zrobić można tylko w języku jaki oferuje dana szkoła jazdy. Ale egzamin możesz zdawać nawet po polsku. Po prostu zdajesz go ustnie z tłumaczem przysięgłym. Tak jest w Luxie i zapewne we Francji też!!!
asienka pisze:i mniej wiecej ile wynosi cena kursu
czyzby szkoly nauki jazdy nie mialy wlasnych stron internetowych? A moze chodzi o to, ze maja, ale nie po polsku? Na szczescie cyferki na tych stronach sa w jezyku polskim (ja w kazdym razie zrozumialem to, co napisane jest np. tu: http://www.autoecole-arateam.lu/pages/inscription.html )
To moze trzeba bedzie i za ciebie ten egzamin zdac?...
widze ze poruszylam wielkie zainteresowanie na forum niestety jestem tu nowa i jeszcze nie dokonca wszystko rozgryzlam a wy od razu tak sie bulwersujecie:)