Strona 1 z 1

porady kulinarne

: 01-12-2011, 20:24
autor: deer033
Witam wszystkich forumowiczów :)

Jeśli wyczerpały wam się pomysły na dobre obiady zapraszam na mojego bloga!! To jeszcze same początki, przepisów nie ma od groma, ale przybywa ich z każdym dniem, staram się jak mogę :)
Mam kilkuletnie doświadczenie jako kucharz i sam się tym pasjonuję. Każdy powinien znaleźć coś w sam raz dla siebie! :)

luxcook.blogspot.com

: 01-12-2011, 20:52
autor: xtheo7
swietny pomysl, doskonale wykonanie - brawo !

Re: porady kulinarne

: 01-12-2011, 21:49
autor: lulka
deer033 pisze:Witam wszystkich forumowiczów :)

Jeśli wyczerpały wam się pomysły na dobre obiady
oj wyczerpały, wyczerpały, chociaż z drugiej strony z pustego i Salomon nie naleje (to tak odnośnie ilości przepisów w mojej głowie :D ),
deer033 pisze:zapraszam na mojego bloga!!
Byłam, widziałam, w sondzie zagłosowałam i do ulubionych dorzuciłam :)

deer033 pisze: To jeszcze same początki, przepisów nie ma od groma, ale przybywa ich z każdym dniem, staram się jak mogę :)
Ta przecie - nie od razy Rzym zbudowano .... Luxembourg zresztą też nie :D
deer033 pisze:Mam kilkuletnie doświadczenie jako kucharz i sam się tym pasjonuję. Każdy powinien znaleźć coś w sam raz dla siebie! :)
a ja mogę mieć taką prywatną prośbe o jakieś coś dla niemięsnych?? bo ostatnio mam jakiś wstręt do mięsa (bez dopisywanej ideologii, po prostu mi nie smakuje) no a ile można jechać na brokułowej przecieranej i rybie z piekarnika? <roll>

Uprzejmie z góry dziękuję i życzę miłego wieczoru :)

: 02-12-2011, 00:08
autor: ladygrey
super :) bloga bede sledzic, a teraz czekam na przepis na lasagne :)

pozdrowienia,

: 02-12-2011, 11:43
autor: kozula
a czy smietana kremowka to smietana slodka 30% czy smietana kwasna 30% ??? :D

: 02-12-2011, 16:38
autor: bamaza42
kremowka to zawsze slodka smietanka, taka con. 30% ( o co tu nie trudno - trudniej dostac "normalna" gesta, kwasna smietane - taka 18, 15 czy 12%....znam tylko jedna marke, ktora produkuje ten "rarytas", w wydaniu 15% i (!) 4% - niestety nie zawsze i nie we wszystkich sklepach mozna ja znalezc...), i najlepiej plynna, choc mysle, ze taka tutejsza, na ogol twarda - do krojenia - tez sie "rozbije"...