zablokowane konto

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

anjaR

zablokowane konto

Post autor: anjaR »

Hej mam do Was wazne dla Mnie pytanie
Pracuje w Luxie ,,, chcialam wybrac wyp[late ale okazuje sie ze mi konto zablokowali ... a dokladnie ze urzad podatkowy mi zablokowal , nie mam tu kredytow ... jedynie w Polsce mam troche zaleglosci ..... jak myslicie to z polski ??? i jesli tak to jak sie probowac dogadac z uezedem aktualnie zostalam bez srodkow do zycia ....

mial ktos podobie ?> prosze o wiadomoci na priva jak ktos sie tu krepuje
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

1 otworzyc w innym banku konto i tam kazac wplacacc ewentualne zarobki

i natychmiast wyciagnac i trzymac nie w banku

i jeśli w PL

http://www.google.fr/#hl=fr&cp=14&gs_id ... 04&bih=841

spytać swój bank kto kazał blokować i na jakiej podstawie
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Awatar użytkownika
minka

Post autor: minka »

a ja bym poszla do banku i spytala sie o co kaman. Chyba lepiej widziec niz uciekac? Ale konto i tak bym przeniosla, a to co mam splacic to bym splacala ale juz na moich warunkach :p Nie jestem pewna, ale czy nie jest tak, ze czlowiekowi trzeba cos zostawic "na zycie"?? <cry>
anjaR

Post autor: anjaR »

Sprawa wyjasniona .... moj szef zle naliczal mi podatek stad zablokowanie konta ... mam czekac na pismo od nich i jak dostane to oni wtedy odliczna te zaleglosci i odblokuja ....

a czy nasze polskie urzedy moga tu znalezc Mnie / typu skarbowka ? czy inne zla ... ktore bedzie tzreba ogarnac za jakis zcas jak sie wstaje na nogi ...

dziekuje wam za odpowiedzi
misio

Post autor: misio »

Nie mogą i nie znajda a nawet jeśli by pytali to nikt im nic nie powie. Ot taki urok tego kraju i powód bólu głowy Sarkozego i Merkel oraz Obamy.
ODPOWIEDZ