Skoda Fabia GreenLine

MaWi

Post autor: MaWi »

bluetooth pisze:Chętnie też sobie posty ponabijam, jeśli ma to jakiś sens albo dają coś za to w nagrodę
Generalnie nie ma to sensu, ale czy wszystko co robimy musi miec sens? :)

Z tym, ze patrzac na twoje dotychczasowe osiagi, to raczej nie masz duzych szans w starciu z nasza liderka. Choc nalezy oddac jej sprawiedliwosc, iz pracuje na swoja slawe od poczatku istnienia forum (a w zasadzie to nawet dluzej <mrgreen> )
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

<wstydnis> <czesc>
MaWi

Post autor: MaWi »

<wow> <okok>
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Zrobiłem shoota aby upamiętnić tę chwilę....

Obrazek
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
MichalSos

Post autor: MichalSos »

A ja zrobilem shoota aby upamietnic 1000 wyswietlen tego tematu ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
bluetooth

Post autor: bluetooth »

To w takim razie [shadow=red]kongratulejszyn[/shadow][/glow] wszystkim jubilatom <aparat> <peace> <piwo>
misio

Post autor: misio »

gabrjel pisze:
misio pisze:No nareszcie zaczynasz mowic jak czlowiek. Mam nadzieje ze skupisz sie na optyce fabryczniej - wiesz co mam na mysli :)
niepozorne z kopniakiem to to co lubię...
na autobanie mrugający mi swiatłami civic ze spojlerem czy inne hadziajastwo a dup w gaz i mnie nie ma i kopara opada ;)

no bo bezsprzecznie jeśli mówimy o mocach >300KM to benzyna króluje...
jak forumła 1 zacznie jeździć na traktorach i zrobią RS4TDI albo RS6TDI to wrócimy do tematu... chociaż chyba nam to nie grozi... w ciągu najbliższych 10 lat...

chyba że - a nie wiem czy słyszałeś o wynalazku mercedesa - wysokoprężna benzyna... w modelu S w 2012 ma być zaprezentowana 2.0L benzyna z SuperChargerem paliwożerność w granicach 12-16L przy mocy rzędu 400KM i momentu 600Nm - i bez charakterystycznego terkotania...bo to benzyna....
No takie niepozorne potworki to jest to. Dizel ma jedna zalete - malo pali, ale zycie ma sie jedno co nie? :)
gabrjel

Post autor: gabrjel »

misio pisze:No takie niepozorne potworki to jest to. Dizel ma jedna zalete - malo pali, ale zycie ma sie jedno co nie? :)
Misio nie bójta się mam jeszcze jedno życie w tej grze :) <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ODPOWIEDZ