Wieczór polski w Novej Osadzie 21 września

Awatar użytkownika
Redakcja

Wieczór polski w Novej Osadzie 21 września

Post autor: Redakcja »

W najbliższy piątek, 21 września, restauracja Nova Osada (2 rue du Kiem, Luxembourg-Neudorf) organizuje kolejny Wieczór polski, z okazji którego skosztować będzie można specjałów kuchni polskiej (m.in. żurek podawany w chlebku, bigos staropolski, rolada w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi, pierogi z mięsem i kapustą) oraz posłuchać polskiej muzyki serwowanej przez zaproszonego specjalnie na tę okazję polskiego DJ-a. Wieczory polskie w Novej Osadzie, organizowane od początku istnienia tej restauracji, cieszą się sporym powodzeniem; na ostatnim, zorganizowanym w czerwcu, zabrakło wręcz miejsc. Dlatego też wszystkim zainteresowanym polecamy wcześniejszą telefoniczną (pod nr tel. +352 27 99 61 47) lub mailową (reservations@novaosada.lu) rezerwację.
Załączniki
zdjęcie.JPG
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Redakcja, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~
Redakcja
siunia

Post autor: siunia »

Bardzo sie cieszyłam ze w koncu jest jakas polska restauracja w luksemburgu, niestety bardzo sie rozczarowałam. Bigos nie mial nawet koloru...a na zoladku siedział mi przez 3 dni...
astana

rozczarowanie

Post autor: astana »

tesz sie cieszylam zaproszilam brata z zona <oops> zamowiliszmy pierogi ruskie, i golabki to znaczy 2 golobki bez smaku :/ do tego purée, malo pierogow wysoka cena oprocz pytalyszmy o smietanie kelnerka ktora byla Polka zaskoczona o co ja prosili mowila muszi zobaczyc w kuchni czy maja <!> :p na prawde czeba zatrudnic prawdziwa Polska kucharke
siunia

Post autor: siunia »

a moze pani Gessler nauczy ich gotowac :D
k*
ODPOWIEDZ