Polska.lu na facebooku

Awatar użytkownika
Redakcja

Polska.lu na facebooku

Post autor: Redakcja »

Dzięki wydatnej pomocy forumowego koleżeństwa polska.lu istnieje już od pewnego czasu na facebooku. Niniejszym chcielibyśmy oficjalnie zaanonsować naszą obecność tamże, sugerując wszystkim fanom tej platformy społecznościowej, którzy są jednocześnie czytelnikami lub sympatykami polska.lu, do polubienia nas na FB. Rozszerzając naszą aktywność na profil FB, nie mamy w planie dublować tego, co na polska.lu się dzieje. Chcemy raczej w ten sposób dotrzeć do osób, którym bliższe jest korzystanie z tego kanału informacyjnego, z zapowiedziami imprez organizowanych przez polska.lu asbl oraz zaprzyjaźnione stowarzyszenia i instytucje tu w Luksemburgu. Dla naszych fanów obiecujemy także organizować na FB ciekawe akcje promocyjne i konkursy z nagrodami. Oto link: http://www.facebook.com/pages/polskalu/119309984755005 Zapraszamy do lajkowania :)
Załączniki
polska-lu-FB.jpg
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Redakcja, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~
Redakcja
monik@

Post autor: monik@ »

a od teraz dostęp do profilu jest nawet prostszy: https://www.facebook.com/polska.lu :)
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Redakcja pisze: Dla naszych fanów obiecujemy także organizować na FB ciekawe akcje promocyjne i konkursy z nagrodami.
Ja jestem fanem :) ale niefejsbukowym :(

Będą konkursy dla fanów "inaczej" ?
<mrgreen>
dag
MaWi

Post autor: MaWi »

dslonce pisze:Ja jestem fanem :) ale niefejsbukowym :(

Będą konkursy dla fanów "inaczej" ?
<mrgreen>
Zawsze byly, totez i pewnie beda dalej. Chyba, ze fejsbuk wykupi caly internet na swiecie i tym samym przejmie tez polska.lu. Albo nie... wtedy przejdziemy do podziemia i bedziemy organizowac konkursy dla Dekadencji <mrgreen>
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

"Dekadencja" mi sie podoba :)
dag
ODPOWIEDZ