Szukam Bezrobotnych - cos dla Ciebie?

Ogłoszenia 'Dam pracę' i 'Szukam pracy' tu będą czuć się najlepiej!
mslawomir

Szukam Bezrobotnych - cos dla Ciebie?

Post autor: mslawomir »

Witaj,

Ty: od jakiegoś czasu aplikujesz na kolejny wakat, zajmujesz się domem lub/i dziecmi, a Twoją głowę zajmuje myśl: kiedy to się zmieni?, masz wykształcenie, doświadczenie,

Ja: jestem w podobnej sytuacji jak Ty :) wciąż szukam pozytywnego rozwiązania tej sytuacji :)
teraz jest kolejny krok

My: każdy z nas ma potencjał, być może pomysł, a jeśli nie to szansę by razem coś wymyśleć. razem może być łatwiej znaleźć rozwiązanie. może lącząc swoją energię, czas, doświadczenie, pomysł i wiedzę ruszymy ten wózek?

szukam ludzi, którzy tutaj (w Lux) są i nie mają pracy i są gotowi, żeby spróbować w inny sposób znaleźć zajęcie.

nie mam konkretnego pomysłu, nie mam przetartych ścieżek, nie mam nic do stracenia :)

mam chęć do znalezienia rozwiązania, mam chęć do współpracy, mam chęć do znalezienia zajęcia, które przyniesie korzyści, mam chęć otworzyć głowę jeszcze bardziej niż teraz, mam gotowośc zmienić obecną sytuację :)

a Ty?

jeśli Ty, również chcesz spróbować - odezwij się. bedę zbierał info przez następne 14 dni (później też) i organizował Isze spotkanie.

daj znać na PW lub email

pozdrawiam

s.
ODPOWIEDZ