Brydz w AC 29.09
Brydz w AC 29.09
Zapraszam na brydza do Vianden, 29 wrzesnia w sobote o godzinie 19h00.
Prosze o zapisy w ponizszym poscie DO DNIA 26 wrzesna (sroda) wlacznie.
Dziekuje i pozdrawiam!
h
Prosze o zapisy w ponizszym poscie DO DNIA 26 wrzesna (sroda) wlacznie.
Dziekuje i pozdrawiam!
h
Wow, coz za come back po latach! Brakuje jeszcze tylko zgloszenia slynnego duetu marcin/xtheo oraz udzialu ks. proboszcza i uwierze, ze czasy dawnej swietnosci bryzowych turniejow nie odeszly bezpowrotnie do historii!felo pisze:Podejmujemy rekawice i tym samym w cuglach wygrywamy nieogloszony konkurs na najbardziej nieoczekiwane zgloszenie <mrgreen>
Czolem brydzysci!
Dziekuje za zgloszenia. Podsumowujac:
1. Barbara Bartek
2. Wojtek Zbyszek
3. Marcin Tomasz
4. Marcin Sabina
5. Marcin Piotr
6. Wojtek Maciek
Mamy 6 par, trzy stoliki czyli jak ostatni raz w maju 2011. Wielki comeback dla niektorych - juz bardzo sie ciesze!
Jak dla mnie 6 par to swietny wynik, wiec wstepnie oglaszam zapisy za zamkniete.
Jesli ktos z wymienionych sie nie pojawi jest proszony o zorganizowanie zastepstwa. W przeciwnym razie placi kare w postaci ufundowania jednej kolejki dla wszystkich obecnych graczy. Mam nadzieje, ze akceptujecie te nowosc.
Prosze przyjsc najpozniej na 19h00.
Gramy na impy, 15 rozdan, 5 partii po 3 rozdania kazda. Na kazda partie mamy maksymalnie 30 minut, tak wiec co pol godziny zmieniamy stolik. Jesli nie nastapia jakies nieprzewidziane okolicznosci, turniej zakonczy sie przed 22.00.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
h
Dziekuje za zgloszenia. Podsumowujac:
1. Barbara Bartek
2. Wojtek Zbyszek
3. Marcin Tomasz
4. Marcin Sabina
5. Marcin Piotr
6. Wojtek Maciek
Mamy 6 par, trzy stoliki czyli jak ostatni raz w maju 2011. Wielki comeback dla niektorych - juz bardzo sie ciesze!
Jak dla mnie 6 par to swietny wynik, wiec wstepnie oglaszam zapisy za zamkniete.
Jesli ktos z wymienionych sie nie pojawi jest proszony o zorganizowanie zastepstwa. W przeciwnym razie placi kare w postaci ufundowania jednej kolejki dla wszystkich obecnych graczy. Mam nadzieje, ze akceptujecie te nowosc.
Prosze przyjsc najpozniej na 19h00.
Gramy na impy, 15 rozdan, 5 partii po 3 rozdania kazda. Na kazda partie mamy maksymalnie 30 minut, tak wiec co pol godziny zmieniamy stolik. Jesli nie nastapia jakies nieprzewidziane okolicznosci, turniej zakonczy sie przed 22.00.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
h