Wczasy

Te dalekie i te całkiem bliskie...
Zofi-ja

Wczasy

Post autor: Zofi-ja »

Chcialam sie wybrac w lecie z rodzina na wczasy do Polski nad morze.Czy moze ktos polecic mi fajne miejsce?Potrzebuje kwaterunku na 3 osoby.Zalezy mi na tym zeby byla blisko plaza i dosc dobre warunki,cena tez gra role.Dziekuje z gory.Oferty prosze na priva
Piotr7906

Post autor: Piotr7906 »

może niekoniecznie na prv. Ja też bym chciał poznać jakieś godne polecenia miejsce/a nad morzem.
joasia

Post autor: joasia »

I ja tez... :)
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

to ja polecam wybrzeże zachodnie (dawne woj. szczecińskie) - Międzywodzie, Dziwnów, Niechorze etc. Nie dam konkretnego namiaru (wystarczy wyguglować - pełno tam tego), ale plaże tam najczystsze na całym wybrzeżu, a woda najcieplejsza. Ponadto byłam kiedys pod Kołobrzegiem - w Sianożętach; wynajmowaliśmy doemk (z kuchnia i łazienką) po dość atrakcyjnych cenach: http://www.zedan.afr.pl/
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
aniah

Post autor: aniah »

ja polecam pensjonat Alga w Dźwirzynie, www.alga.ta.pl, blisko morza, czysto i smacznie:)
Awatar użytkownika
madi82

Post autor: madi82 »

Polecam Ci małe miasteczko REWAL, blisko do morza, i fajny klimat, a jak chcesz spokojniejsze miejsce to napewno okoliczne wioski.
PZDR
MAdi
ODPOWIEDZ