Wczasy
Wczasy
Chcialam sie wybrac w lecie z rodzina na wczasy do Polski nad morze.Czy moze ktos polecic mi fajne miejsce?Potrzebuje kwaterunku na 3 osoby.Zalezy mi na tym zeby byla blisko plaza i dosc dobre warunki,cena tez gra role.Dziekuje z gory.Oferty prosze na priva
- kajapapaja
to ja polecam wybrzeże zachodnie (dawne woj. szczecińskie) - Międzywodzie, Dziwnów, Niechorze etc. Nie dam konkretnego namiaru (wystarczy wyguglować - pełno tam tego), ale plaże tam najczystsze na całym wybrzeżu, a woda najcieplejsza. Ponadto byłam kiedys pod Kołobrzegiem - w Sianożętach; wynajmowaliśmy doemk (z kuchnia i łazienką) po dość atrakcyjnych cenach: http://www.zedan.afr.pl/
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
ja polecam pensjonat Alga w Dźwirzynie, www.alga.ta.pl, blisko morza, czysto i smacznie:)