Jeszcze raz ta droga chce serdecznie podziekowac za udzial w naszej mprezie tenisowej. Bawilismy sie swietnie i nawet zla pogoda nie przeszkodzila w naszej przyjemnosci.
W pieknej nowoczesnej hali tenisowej Bettemburga znosilismy z godnoscia kaprysy natury.
W przyszlosci chetnie bede z Wami organizowal takie imprezy i nawet mam pomysl z towarzystwem gitary.
Planowac bedziemy tez nawet miedzypolonijne turnieje czy mecze z Bruksela i Strassburgiem, Tam jest tez dosyc zapalencow polskiego pochodzenia z daleko rozwinieta miloscia do tenisa.
Zapraszam tez serdecznie do indywidualnych czy grupowych szkolen, celem poprawiania naszych zdolnosci sportowo - tenisowych. Prosze sie u mnie zglaszac celem omowienia roznych koncepcji treningowych.
Salut Adam - albano1947
Gadu Gadu 1164544 Skype barton2035 komorka 691 735 408
Podziekowanie
-
Podziekowanie
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Dziękujemy!
Tą drogą chciałbym podziękować Adamowi i wszystkim przybyłym na turniej. Miło było sie spotkać i jedynie żałuję, że nie zdążyłem spróbować kiełabasy prosto z grilla Urodziny mojego 6-letniego syna udały się w pełni i szampan czekał dokładnie do mojego przybycia!
Do zobaczenia wkrótce.
Do zobaczenia wkrótce.
Tenis, 40D, MTB & MBA
-