Dostawa świeżych testów

Instytucje UE i ich budynki, pierwsze dni eurourzędnika, Szkoła Europejska...
Awatar użytkownika
LuxTeam

Dostawa świeżych testów

Post autor: LuxTeam »

Uwaga!

Nowe testy EPSO pojawiły się w naszym Downloadzie.

Wszystkich chętnych – zapraszamy do poczęstowania się.

Jednocześnie przypominamy, że inicjatywa zamieszczania testów na naszej stronie www ma charakter niekomercyjny a jej jedynym celem jest udostępnienie tych materiałów ja najszerszemu gronu zainteresowanych. Ponadto chcielibyśmy zachęcić osoby posiadające jakieś jeszcze w miare aktualne testy, których nie ma w naszym repozytorium, do skontaktowania się z nami w celu zamieszczenia ich. Pomagajmy sobie nawzajem – to nie boli :)
LuxTeam
Awatar użytkownika
wolnaamerykanka

Post autor: wolnaamerykanka »

A gdzie są odpowiedzi do testów? Czy może to tylko ja ich nie widzę w sekcji download?...

W razie czego mogę zaoferować udostępnienie odpowiedzi (przysłanych przez EPSO) do testów dla tłumaczy AD/5/05. Chyba, że już gdzieś są na stronie?
Awatar użytkownika
LuxTeam

wolnaamerykanka pisze:A gdzie są odpowiedzi do testów? Czy może to tylko ja ich nie widzę w sekcji download?...
Dzięki za twój post i chęć udostępnienia posiadanych materiałów. Jeśli chodzi o odpowiedzi do testów (rzeczywiście akceptujemy jedynie te, które pochodzą bezpośrednio od EPSO), mamy na razie tylko 1 taki zestaw do testu na AD 29/05 i znajdziesz to TUTAJ.

Oczywiście chętnie zamieścimy kolejne materiały, tak więc prosimy o wysłanie ich na nasz adres e-mail (luxteam@polska.lu). Po ich przejrzeniu i ewentualnej obróbce (wszystkie pliki konwertujemy do formatu pdf), umieścimy je w stosownym katalogu w sekcji Download.

pozdrawiamy

LuxTeam
Awatar użytkownika
LuxTeam

Dziękujemy za przesłane oryginalne odpowiedzi do testów a i b w konkursie dla tłumaczy AD/5/05. Zostały one właśnie umieszczone na serwerze.
LuxTeam
Awatar użytkownika
wolnaamerykanka

Post autor: wolnaamerykanka »

Ciesze sie, mam nadzieje, ze komus pomoga w przygotowaniach do konkursow :)
ODPOWIEDZ