EPSO Egzamin zaliczony - szukam pracy
EPSO Egzamin zaliczony - szukam pracy
Witam wszystkich,
Wlasnie zdalam egzamin EPSO/AD/60/06 – Administrators (AD5) w dziedzinie Ekonomii.
Zwracam sie z prosba, przede wszystkich do tych z was ktorzy juz pracuja w instytucjach, o pomoc w dotarciu do ogloszen o wolnych etatach. Nie chce bowiem siedziec z zalozonymi rekami i czekac az ktos do mnie przyjdzie.
Interesuja mnie oferty w Luxembourg, jako ze juz tutaj mieszkam, z dziedziny Ekonomii jak i rowniz zwiazane z PR/Communication (zewnetrzna i wewnetrzna) jako ze mam doswiadczenie zawodowe takze w dziedzinie marketingu.
z gory dziekuje za kazda pomoc.
Pozdrawiam
Wlasnie zdalam egzamin EPSO/AD/60/06 – Administrators (AD5) w dziedzinie Ekonomii.
Zwracam sie z prosba, przede wszystkich do tych z was ktorzy juz pracuja w instytucjach, o pomoc w dotarciu do ogloszen o wolnych etatach. Nie chce bowiem siedziec z zalozonymi rekami i czekac az ktos do mnie przyjdzie.
Interesuja mnie oferty w Luxembourg, jako ze juz tutaj mieszkam, z dziedziny Ekonomii jak i rowniz zwiazane z PR/Communication (zewnetrzna i wewnetrzna) jako ze mam doswiadczenie zawodowe takze w dziedzinie marketingu.
z gory dziekuje za kazda pomoc.
Pozdrawiam
- kajapapaja
pisz do działów HR poszczególnych dyrektoriatów, ale obawiam się że akurat po TYM konkursie w Lux pracy nie znajdziesz - raczej Bruksela
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
Zapisy odbywają się internetowo w terminach ogłoszonych na stronie podanej wcześniej. Takie ogłoszenia są raz na kilka miesięcy. Obecnie rozstrzygany jest duży konkurs na kilkaset miejsc dla Polaków. Następny taki zapewne nie wcześniej niż za 2 lata. W międzyczasie będzie pewnie kilka drobniejszych dla ludzi o różnego typu kwalifikacjach. Trzeba śledzić tę stronę.
- kajapapaja
jak coś będzie to dla tłumaczy ze starej 15 - bo już powoli co starsi tłumacze na emeryturę przechodzą - lub dla Bułgarów i Rumunów
a swoją drogą - jakim cudem przegapiłaś? wiem, że każda informacje o konkursie była publikowana w GW w poniedziałkowych dodatkach "Praca"....
no tak - konkursy dla Polaków zaczęły się bodajże w 2003 i, jak już szymbi wspomniał, teraz jest rozstrzygany (tzn. ostatnia seria ustnych) duuuży konkurs dla krajów, któe weszły w 2004 rokumalwa pisze:Co znaczy, że najważniejsze się spóżniłam.....?
a swoją drogą - jakim cudem przegapiłaś? wiem, że każda informacje o konkursie była publikowana w GW w poniedziałkowych dodatkach "Praca"....
eurokraci.eu
eurokraci.eu
konkursy
Witam, zupelnie niedlugo podchodze do egzaminu, zapisy byly w lipcu, na ogol tak jest ze zapisy sa duzo wczesniej niz sam egzamin, pozniej sie czeka i czeka, bez zadnej pewnosci czy bedzie sie mialo mozliwosc podejscia do egzaminu, pozniej jest link z zapisem i juz, zrobione, zapisujesz sie na egzamin, wybierasz miejsce i date kiedy chcesz zdac
Wiem takze ze taki egzamin jest ciezki do zdania, dlatego gratuluje wszystkim ktorzy zdali, ja zobacze, znam takze kogos kto zdal a pracy nie dostal, bo listy oczekujacych sa takze bardzo dlugie ....
Zycze powodzenia, nalezy sledzic strony, ot i wszystko
Wiem takze ze taki egzamin jest ciezki do zdania, dlatego gratuluje wszystkim ktorzy zdali, ja zobacze, znam takze kogos kto zdal a pracy nie dostal, bo listy oczekujacych sa takze bardzo dlugie ....
Zycze powodzenia, nalezy sledzic strony, ot i wszystko
- kajapapaja