Chcialbym zapytac jesli ktos pojedzie samochodem z Luksemburga do Polski na weekend 22-24 sierpnia. Musialbym byc w Wwie 22. sierpnia po poludniu, wiec musialbym wyjechac w czwartek 21. Czy ktoś z Państwa wybiera sie do Polski z Luksemburga w tym czasie i czy jest szansa sie zabrać?
no, na innych forach juz by miala szlaban, nie? Ale u nas wolnosc rzadzi (w pewnych granicach, ma sie rozumiec, ale wyznaczonych zdrowym rozsadkiem a nie iloscia postow )
chce powiedziec, ze nigdy mi to do glowy nie przyszlo....nawet nie wiem, czy i gdzie jest taka statystyka prowadzona....wiec prosze mnie nie posadzac o jakies niecne cele.....jak Wam sie nie podoba, to moge w ogole zamilknac i sie WCALE nie odzywac.... <milczek> <foch>
O matko, to ja sie na prawde musze chyba zamknac.... <gafa> <milczek>
Ale nie martwcie sie, niebawem wyjezdzam na urlop - zrazu do gluszy Borow Tucholskich, gdzie internet nie dociera.... wiec sobie WSZYSCY odpoczna od moich postow!!!
gabrjel, nie chce byc zlosliwa, ale dzis, po otwarciu forum odnioslam jakies niejasne wrazenie, ze starasz sie dogonic mnie z iloscia postow..... <lol> stary, masz okolo 2 lat w plecy...nie wiem, czy dasz rade...
A jezeli o mnie chodzi, to jeszcze na glowe nie upadlam, zeby na urlop jezdzic z kompem....jeden z powodow, dlaczego wcale mi sie nie spieszy z kupnem laptopa...
mysle, ze robisz co mozesz.... <mrgreen> ....kurcze, chyba jednak sie wyposaze na predce w laptopa i komorke z niebieskim zebem, co by nie wypasc z konkurencji.... <lol>