Kupię małe autko
Kupię małe autko
Witam,
Szukam małego autka. Oferta idealna wygląda tak:
Japończyk: Yaris (stary model), Jazz, Micra (nowy model)
Cena ok. 5 tys.
Rok produkcji 2000+
Przebieg 50-70 tys.
Diesel
5-drzwiowy
Tak wiem, tak to mi tylko w Erze dobiorą ;-) Rozważę więc oferty spełniające choćby większość z tych warunków.
Jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomych ma takie auto do sprzedania, to będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam,
F.
Szukam małego autka. Oferta idealna wygląda tak:
Japończyk: Yaris (stary model), Jazz, Micra (nowy model)
Cena ok. 5 tys.
Rok produkcji 2000+
Przebieg 50-70 tys.
Diesel
5-drzwiowy
Tak wiem, tak to mi tylko w Erze dobiorą ;-) Rozważę więc oferty spełniające choćby większość z tych warunków.
Jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomych ma takie auto do sprzedania, to będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam,
F.
A czytales to: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=135 <roll>
- kajapapaja
a kto powiedział że japończyk będzie lepszy od francuza?
nie ma to jak koprodukcja niemiecko-czeska <brum>
nie ma to jak koprodukcja niemiecko-czeska <brum>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
-
Jak to mozliwe, ze osoba ceniaca sobie japonska technologie jest sklonna rozwazac Fabie?felo pisze:Skąd wiem? Męska intuicja <mrgreen> Ale Fabię jestem skłonny rozważyć
Toz to jak porownanie ognia z woda, z tym ze japonia to ogien <mrgreen>
Bamaza: I to jest bardzo dobra decyzja ta meganka.
MaWi: Z tymi samochodami z Czech jest jak z Czeskimi filmami... brak oleju i nikt nie wie o co chodzi... <roll>
Ostatnio zmieniony 22-10-2006, 22:03 przez misio, łącznie zmieniany 1 raz.
- kajapapaja
a ja sobie chwalę moją fabię <brum> , jeździ świetnie, tylko dolewam płyn do spryskiwaczy bo zdechlactwo drogowe wyjątkowo lubi moje szyby, a po każdej jeździe do polski wyglądam jakbym niedźwiedzia potrąciła <bojesie>
a dodatkowo nie martwie się jak mi się coś z autem stanie - bo tanie i ewentualnie można kupić następne :P
FABIA RULEZ
a dodatkowo nie martwie się jak mi się coś z autem stanie - bo tanie i ewentualnie można kupić następne :P
FABIA RULEZ
eurokraci.eu
eurokraci.eu