Witam,
sprzedam samochód Peugot 207 rocznik 2007, benzyna - mały przebieg, kolor czarny, dwudrzwiowy. Po przeglądzie w Lux - luty 2015. Zestaw opon zimowych gratis. Bardzo zadbany. Bezwypadkowy. Jesteśmy trzecim właścielem.
Po zakupie auta w kwietniu 2014 zrobiliśmy w PL przegląd - napełnienie klimatyzacji, wymiana filtrów na nowe, nowy akumulator i inne ...
Idealne auto do poruszania się po mieście ew księstwie Lux - łatwe w parkowaniu i przyjemne w prowadzeniu.
Cena - 4300 E
PS - Sprzedajemy, bo z racji dzidzi musieliśmy kupić większe auto.
sprzedam Samochód - Peugot 207
Re: sprzedam Samochód - Peugot 207
Witam. Wiecej szczegółów( przebieg, kolor wyposażenie ) , Jakieś zdjęcia
Re: sprzedam Samochód - Peugot 207
Witam Panie Dawidzie,
kolor jest podany - czarny.
Przebieg to jakieś ok 100tys km lub lekko powyżej. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale to ponoć niewiele jak na 7 letnie auto. My sami kupilismy go jak miał jakieś 890...jej to Panu powie mój partner - on to lepiej wie.
Jakiś wielkich bajerów wewnątrz ten samochód nie ma...ale jest klima i radio i jest na prawdę zadbany - w PL pokupilismy do niego też nowe dywaniki, wycieraczki itp. Docelowo miał służyć nam dłużej, ale trafiliśmy na sensowną okazję zakupu dużego auta, które potrzebujemy ze względu na dziecko - głównie duży bagażnik na wózek - i trzeba było podjąć decyzję, więc choć strasznie lubimy tego Peżocika to jednak nie stać nas na dwa auta...
Proszę po więcej szczegółów zadzwonić do mnie jutro wieczór ok 18 (najlepsza pora) pod mój numer 69.18.69.709
kolor jest podany - czarny.
Przebieg to jakieś ok 100tys km lub lekko powyżej. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale to ponoć niewiele jak na 7 letnie auto. My sami kupilismy go jak miał jakieś 890...jej to Panu powie mój partner - on to lepiej wie.
Jakiś wielkich bajerów wewnątrz ten samochód nie ma...ale jest klima i radio i jest na prawdę zadbany - w PL pokupilismy do niego też nowe dywaniki, wycieraczki itp. Docelowo miał służyć nam dłużej, ale trafiliśmy na sensowną okazję zakupu dużego auta, które potrzebujemy ze względu na dziecko - głównie duży bagażnik na wózek - i trzeba było podjąć decyzję, więc choć strasznie lubimy tego Peżocika to jednak nie stać nas na dwa auta...
Proszę po więcej szczegółów zadzwonić do mnie jutro wieczór ok 18 (najlepsza pora) pod mój numer 69.18.69.709