Parents & Kids

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
asiunia

Parents & Kids

Post autor: asiunia »

Spiesze podzielic sie z Wami nowym adresem (linka podam dopiero na koncu zebyscie najpierw przeczytali co mam do powiedzenia) ;)

Zupelnie przypadkiem poznalam dzis wlascicielke dosyc nowego lokalu (lokal istnieje od pazdziernika) Parents & Kids. Poniewaz jest wsrod nas wielu zainteresowanych wspolnymi wypadami z dzieciakami i nieraz nie mozemy sie zdecydowac dokad jechac/pojsc - pomyslalam, ze to byloby ewentualnie niezla alteranatywa na kiedys tam! :)

Wlascicielka jest przesympatyczna Polka, ktora szuka kontaktow z innymi rodakami by regolarnie, tak z raz w tygodniu organizowac cos tylko dla Polakow.

Dla rodzicow pracujacych nie jest to zapewne zbyt interesujacy adres poniewaz restauracja ("salon dla dzieci") jest otwarta tylko w tygodniu w godzinach 11.30 -18.00, ale dla mamusiek zajmujacych sie caly dzien swoimi pociechami jest to zapewne ciekawy pomysl na spotkanie z psiapsiolami:) W week-endy istnieje mozliwosc rezerwacji lokalu, np. na jakies urodziny czy cos w tym stylu.

http://www.parentsandkids.lu/

(Tylko prosze nie walic we mnie kamieniami, jesli Wy to wszystko juz wiecie, a nie daj Boze gadaliscie o tym juz tu na forum.... ;) )
MaWi

Post autor: MaWi »

Wiem gdzie to jest – po sasiedzku z fryzjerem w Bereldange, a wiec na tylach Cactusa. Niedawno otworzyli ten lokal, bo jak bylem tam kilka miesiecy temu, to bylo tam jeszcze jakies pedicure czy coz w tym stylu.

Bardzo jestesmy ciekawi co to jest, i z cala pewnoscia nikt nie bedzie w ciebie rzucal kamieniami, bo jeszcze nikt o tym tutaj nie mowil. :)

Jesli wlascicielka jest Polka, a ty ja znasz, to najlepiej niech sie zarejestruje na forum i bedzie wtedy z nami w kontakcie. Ja sam chetnie sie tam udam ktoregos dnia i pogadam – moze wspolnie wymyslimy jak pogodzic jej interesy z naszymi oczekiwaniami <mrgreen>

Oczywiscie niewiele to zmienia w kontekscie naszego przyszlotygodniowego wypadu (chocby dlatego, ze odbedzie sie on w niedziele a nie w ciagu tygodnia), ale na przyszlosc jest to bardzo fajna sprawa do rozwazenia!
asiunia

Post autor: asiunia »

MaWi pisze:z cala pewnoscia nikt nie bedzie w ciebie rzucal kamieniami
Ufff... ;)
MaWi pisze:najlepiej niech sie zarejestruje na forum i bedzie wtedy z nami w kontakcie
Oczywiscie jej to zaproponowalam, powiedzialam gdzie i co, i mam nadziej, ze sama sie tu kiedys oglosi. Poki co, jest troche zalatana swiomi sprawami zwiazanymi z lokalem i poproslila mnie o reklame:)
MaWi pisze:Oczywiscie niewiele to zmienia w kontekscie naszego przyszlotygodniowego wypadu
Oczywiscie nie w tym kontekscie o tym wspomnialam, bo mysle, ze tam to juz prawie klamka zapadla, co? (co mi jest rzecz jasna na reke) :) :)
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Na zdjęciach wygląda bardzo zachęcająco :)
Szkoda że zamknięte w weekendy... ale może kiedyś to się zmieni? :)
dag
ODPOWIEDZ