Gdansk ilu tu nas jest
Gdansk ilu tu nas jest
a tak z ciekawoscii ,ilu tu nas jest gdanszczan

Re: Gdansk ilu tu nas jest
Ja i moja banda+pies też z Gdańska jesteśmy. Razem 7sztuk.

Na zielonej trawce, raz dwa trzy; pasły się pratchawce, raz dwa trzy; mówił jeden do drugiego: nie mam cewki Malpighiego.
Borys Vian, Jesień w Pekinie

Borys Vian, Jesień w Pekinie
ok, to tez sie liczy  )...bo Trojmiasto tak sie wlasnie pojmuje....choc spotkalam juz takich, co twierdzili, ze oni to zdecydowanie z Gdyni, albo Gdanska, albo Sopotu.... A ja tak samo sie identyfikuje....urodzilam sie i poczatkowo mieszkalam w Gdansku, potem na pograniczu Gdanska i Sopotu (regularne spacery Jelitkowo-Sopot-Jelitkowo), potem praca w Gdyni....
)...bo Trojmiasto tak sie wlasnie pojmuje....choc spotkalam juz takich, co twierdzili, ze oni to zdecydowanie z Gdyni, albo Gdanska, albo Sopotu.... A ja tak samo sie identyfikuje....urodzilam sie i poczatkowo mieszkalam w Gdansku, potem na pograniczu Gdanska i Sopotu (regularne spacery Jelitkowo-Sopot-Jelitkowo), potem praca w Gdyni....

)...bo Trojmiasto tak sie wlasnie pojmuje....choc spotkalam juz takich, co twierdzili, ze oni to zdecydowanie z Gdyni, albo Gdanska, albo Sopotu.... A ja tak samo sie identyfikuje....urodzilam sie i poczatkowo mieszkalam w Gdansku, potem na pograniczu Gdanska i Sopotu (regularne spacery Jelitkowo-Sopot-Jelitkowo), potem praca w Gdyni....
)...bo Trojmiasto tak sie wlasnie pojmuje....choc spotkalam juz takich, co twierdzili, ze oni to zdecydowanie z Gdyni, albo Gdanska, albo Sopotu.... A ja tak samo sie identyfikuje....urodzilam sie i poczatkowo mieszkalam w Gdansku, potem na pograniczu Gdanska i Sopotu (regularne spacery Jelitkowo-Sopot-Jelitkowo), potem praca w Gdyni....Gdansk ilu tu nas jest
tak z 6 osob naliczylem - bez psa

Gdansk
ja tylko z gdanskiem, sopotem, gdynia zdecydowanie odpada
w gdansku sie wychowalem a do sopotu na imprezki jezdzilem
a z gdynia wojne prowadzilem
a ze sie wychowywalem na Tralguta wiec chyba wiecie dlaczego
bialo zieloni ,,,,Lechia gdansc w sercu moim

w gdansku sie wychowalem a do sopotu na imprezki jezdzilem
a z gdynia wojne prowadzilem
a ze sie wychowywalem na Tralguta wiec chyba wiecie dlaczego
bialo zieloni ,,,,Lechia gdansc w sercu moim