Joga/Fitness
Joga/Fitness
Witam
Czy ktos z was chodzi moze na joge albo aerobic? Szukalam jakiegos fajnego studia, ale ciezko mi znalezc cos fajnego i przystepnej cenie.
Z gory dziekuje
Czy ktos z was chodzi moze na joge albo aerobic? Szukalam jakiegos fajnego studia, ale ciezko mi znalezc cos fajnego i przystepnej cenie.
Z gory dziekuje
Co prawda jeszcze nie bylam, ale ich oferta wyglada atrakcyjnie i roznorodnie : http://www.playpause.lu/fitness-spinnin ... lzette.php , od dluzszego czasu sie przymierzam ale cos w pojedynke brak motywacji, moze ktos sie akusi i sie umowimy na wspolne spalanie tluszczyku?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Alutku, ja jestem bardzo chętna i zmotywowana więc będę świetnym towarzyszem
Mieszkam na Bonnevoie niedaleko dworca, znalazłam dwa kluby na ulicy Hollerich i jutro wybieram się tam przebadać sprawę, oglądnąć sale i dowiedzieć się czegoś więcej na recepcji Jeden to "Athletic Center", a drugi "Health City". Może przypadkiem o którymś z nich słyszałaś?
Mieszkam na Bonnevoie niedaleko dworca, znalazłam dwa kluby na ulicy Hollerich i jutro wybieram się tam przebadać sprawę, oglądnąć sale i dowiedzieć się czegoś więcej na recepcji Jeden to "Athletic Center", a drugi "Health City". Może przypadkiem o którymś z nich słyszałaś?
Byłem w Athletic Center. Jeśli szukacie osiedlowej rzeźni, to zapraszam Ja osobiście zrezygnowałem i wybrałem Ellipse. Drogie, ale można poczuć coś co nazywa się "aktywnym wypoczynkiem", a po wysiłku można też dobrze wypocząć fizycznie (2 sauny, jackuzi i relax room).
Health City to ponoć też mordownia.
Praktykuje joge od 2 lat w lux u Denise http://www.yoga.lu/ i wiem ze tez jest www.yogaroom.lu/, pozdrawiam
Zupełnie nie zgadzam się z pojęciem "mordowni" odnośnie Athletic Center, a już NA PEWNO nie Health City! )) Tak po prostu wyglądają siłownie. Siłownie, a nie centrum SPA.nocker pisze:Byłem w Athletic Center. Jeśli szukacie osiedlowej rzeźni, to zapraszam Ja osobiście zrezygnowałem i wybrałem Ellipse.
Elipse jest piękna i wypieszczona, tylko jeszcze trzeba chcieć wybulić tak dużą kasę. Dla mnie zdecydowanie za dużą. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z dwóch wyżej wymienionych fintess klubów na rue de Hollerich, za cenę trzy- a nawet czterokrotnie mniejszą od Ellipse.