Probowaliscie juz kiedys spotkac sie grupa i poznac po tych ciekawych wymianach na forum? Bardzo chetnie poznalabym twarze ukryte za komputerowymi wpisami.
Dajcie znac rowniez chcielibyscie posiedziec chwile przy kawie, herbacie lub innych dowolnych trunkach.
No to moze spotkamy sie z tymi, ktorzy sie nie znaja jak zadne konie ani inne zwierzeta mniej lub bardziej udomowione Nic na sile-pozdrawiamy i tych ktorych nie spotkamy
Hey a to spotkanie, gdzie mialoby sie odbyc? Z tego co sie orientuje mieszkacie w Trier... :> Wiec prosimy zebyscie podaly miejsce spotkania pozdrawiamy
nie moj biznes... ale jak przyjechalem do tego miasteczka to jakas grupa Polakow cwiczyla plemienne tance pod ta zlota statuetka w centrum. Obok jest kiosk z napojami.
Wyslalam zaproszenie do zainteresowanych, gdybym kogos ominela, to piszcie osobiscie do mnie. A co do tanczacych grup to wlasnie taka formujemy i to bedzie glowna atrakcja spotkania! Trzymajcie sie cieplo pazdziernikowa zima!
Ja tu widze konkurencyjne spotkanie krecone Po filmie bedzie bardzo pozno wiec ja pozostane przy naszych ustaleniach bez filmu, potwierdzcie mi prosze kto spotyka sie w naszym malym gronie wczesniej. Dziekuje